Cuma, Ağustos 31, 2007

Aşk Manzaraları (Scenes of a Sexual Nature)



Hayatımda hiç bu kadar kötü bir filme gittiğimi hatırlamıyorum.Parkta geçen, oyuncuların tamamen amatörce davrandığı,"0 " bütçeli bir film.7 ayrı ilişkiden bahsediyor ama bu filmi toplasan uzun basit esprileri saymasak yarım saatlik bir konusu var.Eğer başkalarının beğenmediği,gitme dediği filmlere gitmeyi seviyorum diyorsanız gidin tabi..Sizi tutamam.Ama giderseniz paranız ondan daha da once zamanınız boşa gider:(
fragmanı gormek isterseniz..burdan bakabilirsiniz..

Çarşamba, Ağustos 29, 2007

denize hasret


Hayatımda ilk defa bu yaz cok uzak kaldım denizden.Sadece İzmirdeyken hafta sonu Karaburuna arkadaşımın yazlığına gitmiştim.Fotoğraf da onların yazlığının bahçesinden.Manzara çok güzeldi.Yeşille mavi bir arada oldu mu değmeyin keyfime.Oysa Samsuna geldik bir defa bile girmedim denize ki yağmurlar da başladı artık hiç girilmez.Allah'tan bronzum simdi, İzmirde sürekli gezmiştim az da olsa amele yanıgım var.Siz nerde denize girdiniz arkadaşlar.Şimdiden sıkı bi tatil planı yapıcam da;)

Salı, Ağustos 28, 2007

Erkekler çocuk bakarsa;))) Çok komik...İzleyin mutlaka..


Pazartesi, Ağustos 27, 2007

Berat kandili




Tüm İslam aleminin mübarek Berat kandili kutlu olsun...

Pazar, Ağustos 26, 2007

sonradan atılan başlık "istikrar"




Hayatın tadını çıkartmayı bilmeyenlere.Gel geeel,hayatın tadı burda.Tıkla,Menapoz ablaya takıl,HAYATINI YAŞA;)))ÇOK MUTLU OLDUM BEAAA..

Henüz genç bir kızım ama güzel olduğum söylenebilir..

Yaşım 22,ama 60'ımda ne olurum bilemem.Her ne kadar mutlu oldugumu söylesem de,yaşlandığımı hissediyorum.Hızlı yaşayıp da ömrü tüketmekten korkuyorum:(

*Aman Allah'ım ne kadar kötü bir yazı oldu ilk paragrafta mutluluğa yükselen yazı,son paragrafa doğru bir çöküşe girdi;))
Sanırım narsistlik ile karamsarlık arasında gidip geliyorum.Çok çabuk gel gitler yaşıyorum."Siz siz olun duygularınızda istikrar sahibi olun!!!"
Bir menapoz abla ata sözü;)

Cumartesi, Ağustos 25, 2007




Haberlerde duymuşsunuzdur.2 gün önce samsunda oldukça şiddetli bir yağış oldu.Öyle çok şimşek çaktı,gök gürledi ki gök yarılacak sandım.Gece yatakta sıçramışım gök gürlemesine.Hatırlıyorum da küçükken de korkardım bu sesten ama o gece bağışıklık kazandım sanki.Bir değil iki değil üç değil,ard arda gürledi.Allah'tan bizim yaşadığımız ilçede sorun yok ama merkezde arabalar çamura saplanmış,yollar kötü olmuş.Bizim burda da bir kadın ölmüş.Çatıya çıkan kadına şimşek çarpmış.Kader mi desem,kadının aptallığı mı desem ki ne desem..

Cuma, Ağustos 24, 2007

ARAÇ KURTARMA FACİASI

"Karadeniz'de bir araç kurtarma faciası" mail başlığı altında elime geçti.Nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama burası Türkiye herşey beklenir öyle değil mi?





































Perşembe, Ağustos 23, 2007

aşk ve dostluk




Aşk ve dostluk bir gün yolda karşılaşırlar.Aşk kendinden emin bir şekilde sorar.Ben senden daha candan ve daha yakınım.Sen niye varsın ki bu dünyada?Dostluk cevap verir.Sen gittikten sonra arkada bıraktığın gözyaşlarını silmek için.
* Bu sözler bana az önce bir arkadaşımdan geldi.Daha önce duymamıştım.Çok doğru sözlermiş.

mim dalgası

Bir mim dalgası çıkmış efendim.Süperadam'dan bana doğru yayılmış.
Üzerimdeki bu yükü size doğru atmam lazım.Aslında benim vazgeçemediklerim pamuklar'ımdır.Ama 5 kişi seçmek ve yayması için de 5 kişiye bulaştırmak şartmış.O yüzden siz biliyorsunuz kendinizi pamuklar;)


Vazgeçemediğim 5 pamuk blog;

1.
http://izmirlikugu.blogspot.com/
2.
http://hersecimbirvazgecimdir.blogspot.com/
3.
http://optio-optio.blogspot.com/
4.
http://mr-elt.blogspot.com/
5.
http://www.eysean.com/


mimleme görevini üstlenecek olan pamuklarsa;
yağmurlu saliha ablam, püstüklü mama,bridget,zilsiz zarife,karafaki(banu)..hadi bakalım yayalım yayabildiğimz kadar:))

Çarşamba, Ağustos 22, 2007

iran kedisi bakımı ne zor şeymiş:(


İran kedilerine hasta oluyordum.Eğer bir kedi alırsam iran kedisi alayım diyordum.Pamuş pamuş upuzun tüyleri çok hoşuma gidiyordu ki dün bir yazıda ne göreyim.O yazıyı yazandan da Allah razı olsun.O beni bilgilendirdi,ben de iran kedisi almayı düşünenleri bir kere uyarayım sonra kararlarını gözden geçirsinler dedim.Kediler doğaları gereği temiz hayvanlardır köpekler gibi halının ortasına etmezler.Alacaksanız bulun bir yavru sokak kedisi eve kazandırın .Aldın mı bir kere kesinlikle bakamıyorum diye bırakmayacaksın.Ben açıkçası kendime güvenemedim.Biblo kadar hassaslarmış.Oysaki ben onu mincik mincik etmek, yumak gibi yuvarlamak isterdim.O yüzden canlı bir iran kedisi alacağıma biblo alırım daha iyi.

eysean mutfakta kaldı;)




Bu aralar nezaman Eysean'ın bloguna baksam post makinesi gibi hergün yeni yazılarını okuduğum eysean'ın sitesinde "mutfaktan su alıp gelcem" yazısını görüyorum.


"bişi olcak"yazıyor hem de.Çok merak ettim.ne cinlikler düşünüyo kimbilir???Eysean bu.Şaşırmamak lazım;)






intikam

Üstteki fotoyu 24 saat msn sınıf arkadaşım Aykut için özenle hazırladım.Çünkü aşağıdaki resmi Alptekin'le ortak hazırlamışlar.Şu an intikamım Aykut için oldu ama Tigin için de bişeyler düşünücez artık.


Salı, Ağustos 21, 2007

annem annem...



ben annemi çok seviyom,annem benim çok tatlı;)

Pazartesi, Ağustos 20, 2007

saç bakımı






Erkeklere kellik az da olsa yakışıyor yani kadınlardan daha iyi duruyor.Belki de kadınlarda daha nadir görüldüğü için daha gözümüze batıyor.Benim öyle aman aman bir dökülme sorunum yok ama saçlarım ince telli ve dümdüz oldugundan gür durmuyor.Tamam kabul ediyorum günümüzde gür saçlı insan bulmak zor biraz ama daha iyi neden olmasın..


Bitkisel haplardan bahsetmek istiyorum.daha önce priorin kullanmıştım ve 3 kutu bitirmek gerekiyordu etkisini göstermesi için.Kullandım ve sonuçtan memnun kaldım.Saçlarım daha da gürleşti..


Başka haplar deneyeyim dedim.revigen aldım ama 1 kutu denedim fakat priorin kadar etkisini görmedim..


Son olarak da pantogarı denicem ondan da memnun kalmazsam priorin alıcam yine..


Bu aralar haplara ek olarak bir de arkadaşımın ve eczacımın önerisi üzerine tıbbi ampuller aldım.Bu ampulleri kırıp saça uyguluyorsunuz.1 pakette 5 ampul var ve bir ay haftada en az 1 kere olmak üzere kullanıyorsunuz.Ek olarak bitkisel yağlarla ilgili bir föyüm vardı ve orda da saç bakımı için yağların adı geçiyordu.Şimdi hepsinden azar azar karıştırıp saçıma uyguluyorum.Saçlarıma parlaklık veriyor.Fiyatı da haplara göre uygun,ama biraz zahmetli.Bir kimyager edasıyla karışımı hazırlamanız lazım.Yoğunlukları biraz farklı oldugu için iyice çalkalayın.(ben karışımı minik kolonya şişesine koydugum için çalkalayın diyorum)set boya gibi saç diplerime sıktım..



İşte tarif;)



-evigen

-bepanten

-redoksan

-2 çay kaşığı ceviz yağı

-2 çay kaşığı badem yağı

-2 çay kaşığı susam yağı

-2 çay kaşığı çörek otu yağı


bunları karıştırarak saç diplerinize parmak uçlarınızla masaj yaparak yedirin..en az 30 dk dursun.


*YALNIZ BENDEN BİR UYARI!SAKIN HER BİTKİSEL YAĞ ŞUNA İYİ GELİR BUNA İYİ DELİR DİYE KULLANMAYIN.ÇÜNKÜ BAZI YAĞLAR SABİTTİR,BAZILARI UÇUCUDUR VE BELLİ ORANLARDA KARIŞTIRILARAK SÜRÜLÜR.YOKSA ALLERJİYE NEDEN OLABİLİR!!!


george clooney ile öpüşmek..


Hadeee bastır parayı öp Clooney'i ;

Aktör George Clooney, öpücüğünü satışa çıkararak bir ilke imza attı. Bu öpücük kaç para dersiniz...
Aktör George Clooney (46), kendisini 375 bin dolar karşılığında öptürerek bir ilke imza attı.

Hollywood yıldızı Sharon Stone tarafından organize edilen “Sinemada AIDS ile Mücadele Gecesi”ne katılan Clooney, “Geliri vakfa bağışlanmak şartıyla öpücüğümü satılığa çıkarıyorum. 375 bin dolar ödeyen beni öpebilir” dedi.

Bunun üzerine geceye katılan bir kadın hayranı, Clooney’i sahnede binlerce kişinin bakışları arasında dudağından öptü.

Bonkör kadın hayran, Clooney ile bir tekne turu da yapacak. Claudia Schiffer, Eva Mendes ve Goldie Hawn gibi ünlülerin de 30 ila 100 bin dolar arasında bağış yaptığı gecede, toplam 7.5 milyon dolar gelir elde edildi.


Bilmiyorum arkadaşlar ne kadar doğru ne kadar yanlış.Tamam kabul ediyorum içten içe çok hayranımdır ama,ben yapar mıydım?Eeee o kadar para bende olsa tabi,"zenginin malı züğürdün çenesini yorar" derler ya bilmiyom bea.Bu kültürle yetişmemiş olsam bir de hayranı olsam tabiki yapardım..Ama biraz çılgınca olurdu.Aklıma türkan şoray'ın bir filmi geldi.Yine böyle bir bağış mevzusu oldu.Türkan Sultan en çok para bağışlayana beni öper dedi. Murat Soydan da en çok parayı verdi.Bizimkisi de kapadı gözlerini,beklio öpsün diye.Ama ağır abi Murat Soydan ordan aldı bi çocuğu yanağından öptürdü sultanı.Türk işi romantizm;)

Pazar, Ağustos 19, 2007

Fotoğraflarla uğraşmayı çok seviyorum.Renklerini değiştirmek,kesip biçmek,farklı planlara aktarmak,yeni şekiller vermek istiyorum.Fun photo diye bir program buldum.Ücretsiz kullanım süresi 7 gün ama bilgisayarınızın tarihini geriye alırsanız sonsuza kadar kullanabilirsiniz.Sizlerle uğraştığım fotoları paylaşmak istedim.Tam olarak uyması için cilt renginin uyumlu olması lazım.Bazı resimler tam olarak bütünleşemedi maalesef o yüzden.


serdar;



soldan sağa ben - gamze - irem ;





irem;




ben;





esat;


aykut;




kuzen hülya;



babam;




Cumartesi, Ağustos 18, 2007

Marmara Tıp Fakültesi öğrencilerinin çektikleri kısa filmler. O kadar yakın ki anlatılanlar bana.Benim ağzımdan değil de onların çektikleri bu hoş , bir o kadar da komik videolardan duyun istedim..



1-2-3 TIP BÖLÜM 1...



1-2-3-TIP BÖLÜM 2...


*Yağmurlu Saliha Ablam bu küsa filmlerdeki doktor adaylarını da seversin belkim;)sevdiricemm demiştim sana;))

bu videom da sana Saliha Ablamm ; bu doktor da tıbbı seçmeyin diye uyarıyor;)

Çarşamba, Ağustos 15, 2007









olanları haberlerden öğrenince çok üzüldüm.bu zamana kadar açıkçası okumazdım pek köşe yazılarını ama bugün son yazısını okuyunca,tvden izlediğim programı kadar gerçekler ortadaydı.yine gazeteciliğin,haberciliğin gereklerinden birini yapmış,görmediğimiz gerçekleri gün ışığına çıkarmış aydınlatmıştı bizi.


yazıda geçen dergi halen çıkır çıkır işliyor ve lugatımdan fazla küfürlerle devletimizin temel kurulma esaslarına ve nice değerlere hakaret ediyor.kimin sayesinde peki?bu dergiye çalışma izni veren devletin sayesinde.


gelin görün ki neden emin çölaşan'ın görevine son verildi.neden yapıldığı ortada değil mi?


boşuna,tüm yapılanlar boşuna.yazarın kalemini kıramazsınız ya yine emin çölaşan yazılarına nerden olursa olsun devam edecek,biz okurlarına doğruları gösterecek..


şimdi izleyeceğiniz videoda ise ;


Emirhan'ın dedesi;sürekli oyna oyna diyerek,arada da bezli poposuna teklemeler atan biraz haşin biri.sürekli kulağınıza gelen gelen ringa ringaa,çıkı çıkı-tıkı tıkı gibi müzik sesleri ise biraz müziğe yatkın biri olduğunu gösteriyor..

Abisi enes..

sesini duyup bedenini gördüğünüz anneannesi

sesini duyduğunuz,çekimi yapan ben Menapozz;)




Salı, Ağustos 14, 2007

daha önce fotoğraflarıyla sizlere tanıttığım dayımın küçük oğlu"emirhan ".Çok matrak halleri var yahu.Daha önce ıslak mendilini emen bebekler görmüştüm ama kolonyayı yalamaya çalışanı ilk bizim bebişte gördüm.

Görüntüyü çeken,söle yap bole yap dien sesini duydugunuz kişi benim.

Beni de çeeek diyen Emirhan'ın oldukça yaramaz(Hiperaktif tanısı aldı)abisi.Zaten bi ara çekim yapmamı da sabote etti;)

Görüntülerin sadece hatıra olması amaçlı bebişe kolonyayı veren halası(annem).Video'da benden cok konuşmuş ve kikirdemiş.

Orda da olaydan habersizz oole oturan,haber izlemekte olan sessiz şahıs da babam..

Çarşamba, Ağustos 08, 2007

zamanında modern dans kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne bir zamanım oldu ne de bir eşim vardı benle dans edecek,olmamıştı..yazınsa çocukluğumuzun birlikte geçtiği en yakın arkadaşım İrem'den halk oyunlarına gittiğini öğrendim.erkek arkadaşı özgen'le birlikte gidiyorlarmış.o kadar tatlı olmuşlardı ki iremden de izin alarak fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim...

zeybek oyunu:




zeybek oyunu 2:



kafkas oyunu:


selvi boylum al yazmalım oyunu:

horon havası:

Pazar, Ağustos 05, 2007


bu aralar pek bir yoğunum.ama pc başında.neti açtığım zaman zate msn otomatik açılıyor ama ikinci açılan bölüm ise popomundo oluyor.aslında bu bir oyun sitesi biraz "sims"e benziyor dersem doğru olur.şimdi size oyunu anlatmak isterdim ama henüz yeniyim ve birisi soru sorarsa cevaplayabilirim.oyunu anlamak için bol bol okumak gerekiyor.oyundaki karakterim tugba cekmen ankarada yaşıyorum.ona gore,belki popomundo dünyasında bir araya gelebiliriz;)