Salı, Haziran 05, 2007

sevgili blogger arkadaşlarım biliyorum orda hanginiz olsanız yardıma koşardınız ama bu durumu bilseniz ve bizden iyi dualarınızı esirgemeseniz çok mutlu olurum..

pazartesi okulumuzun bahar şenlikleri başladı.diğer fakültelerden farklı olarak bizim şenliklerde konserler ücretli ve kapalı alanda yapılıyo.ve şehirde isteyen herkese bilet satılıyor.girerken de ne kimlik ne de üst taraması koy silahı beline içerde cinnet geçir tara etrafındakileeri..

konser başladı ve biz sanırım 3 kız 3 erkektik..alanın tam ortasında ayaktaydık..yanımıza sonradan hoplayan zıplayan tamam buna sözüm yok ama etrafındakileri rahatsız edercesşne harekeli çocuklar geldi..çocuk diyorum maksimum 20 yaşındalardı..ne oldukları da belli değildi..
yol veriyoruz one geçmiyorlar ve haliyle de biz 2 çifttik erkeklerimiz bizi korumaya aldı..sonra bu çocuklar birbirlerinin omzuna binmek isterken arkadasa ayaı çarptı ve kabalıkla cevap verdiler.benim esatım kahraman ya yapmayın vs deyince cocuklardan da gene aynı kabalığı gorunce adam olun yapmayın akıllı olun falan dedi..anaaam sen o çocuk bu lafa bi kız esatı çekmeye çalışıo gel bi kenara orda konuşalım diye..neyse biz bunları ayırdık tamam bayanız boyle konulara girmememiz lazım ama soz konusu esatsa cüneyt arkın olur 10 kişiye dalarım alimallah..
biz ayrıdık neyse aralarına girdik.esatı uzaklaştırdık,3 dakka gecmedi bu cocuk en az 10 kişi toplamış nerde o nerde o diye geliyor kavgaya buna kavga denmez artık kavga bile şereflice teke tek olur..yiyiyorsa tek gel hadi..
sonra bu 10 kişi esatı ittirdiler esat yerde ,tekme tokat esata giriyorlar..ben ve herkes sokta oğlanlar ayırmaya çalışıyor beni kenara itiyorlar karışma diye..baktım araya girmeye çalıştım dayak yicem rastgele..benim de aklıma yanıma aldığım 3 kg çantam geldi,içinde biton şey vardı diji foto makinem bile vardı,o kavgayı başlatan çocuğun enseye çantayla bi vurdum sonra penyesine asıldım çocuğu arkası donukken karsıma savurdum..şaştı kaldı benim bi bağırışım var napıyorsunuz adam mısınız siz diye..emre aydını değil de millet benim çığlıklarımı dinledi..kimse de ayırayım demiyor..neyse sonra esat aradan biyerdeb sıyrılmış yoksa linç edilcek yani..
kızlar da ayırmaya çalışmış kafaya darbeler almışlar..hem esatın olduğu yere gitmek istiyorum 2 adım otemde ama ben gider ve kavgaya başlarsam 10 kişiden illaki biri bana vuracak ve esat da iki elini başına almış o korunma durumundan beni kurtarma durumuna gececek ve durum daha da zorlaşacaktı..hersey okadar ani oldu ki arkadaslar..1-2 dakka surmedi olay..
kızlar gormuş cocukların cebinde bıcak vardı diye elleri surekli ceplerine gidiyormuş bi de bıçak çıkarsalardı ne olurdu..sonra esat uzaklaşmış beni de almaya diğer erkek arkadas geldi,ben kendimden geçmişim şoktayım ama bi bağırıyorum guvenlik nerde kavga oluyor güvenliiik diye hani bir insanın çıldırma anı vardır ya aynen o durumda en tiz sesimle bağırıyorum en sonunda haykırdım yine..görmeliydiniz etrafımdaki tanımadığım kızlar bana bakıyorlar korkuyorlardı halimden...bi yandan da yerde bulduğum esatın paramparça gözlüğü..arkadaş da beni hiç o halde gormemiş olucak ki sürekli müge iyi misin nasılsın diye sordu..
karanlıkta esatı goremedim ama gözünün mor olduğunu söylemişlerdi..bir baktım ki hakkaten gözlükler gözündeyken kırılmış,gözün altı da üstü de mor,dudakları şişmişş..
güvenlikse alanın iki uç yanında bulunuyor bileti almak için insanları yollamak için..adam bana diyor ki sahayı arayalım neyse beni yollamadılar ama başka arkadas giiti toz olmuşlar dururlr mı hiç?
konser alanından çıktık,şenlik alanında arkadasların haberi oldu bi anda 30 kişi toplandı etrafımıza noldu diye..çocukları aramaya başladıkk..ama nerdeee..
esat yazık dayak yiyeceği belli cüneyt arkın mı bu napsın 10 kişiye..kormuş kendini ama bi yandan da kızlara bakın diyormuş.mügeyi tutun demiş,biliyr benim erkek fatma olduğumu..

bana bi de rezil olmayacak ya amaan 2 yumrukla olmedik ya diyor akıllım..acile gittik hemen acildeki inturn de esatın kanka..diyormuş ki şenliklerden bu nöbete de düşer bir iki bebe amanın da bu bizim bebeymiş dedi..esat bi oturdu sedyeye aman Allahım bi kamyon dayak yemişim hayatımda hiçbukadar dayak yememiştim dedi..hemen bi ağrı kesici yaptılar..

arkadaşlar bugün benden zeyna,amazon diye bahsettiler ve hala olanları hayal meyal hatrlıyorum şoktayım hala..elimden başka bişey gelse başka bişey de yapardım hala da yaparım..geye rüyamda da kavga eden insanlar gördüm..
insan hayatı bukadar ucuz mu ya nerde yaşıyoruz biz ki bu olay okadar küçük bişey ki ne küfür vardı ne itişme..bu mu kavga nedeni..kavgaya gelmiş çocuklar besbelli..kadifekalelilermiş izmirde de kadifekale semti vardır ve it kopuk doludur..burdaki de oyleymiş..alkollülermiş,esat ağızları kayıyordu konuşurken dedi hap bile almış olabilirlermiş..

herkes sorup durdu ne oldu diye..esat da gelmedi bugün okula evine giitim krem aldım biraz sürdük de iyi geldi..dışarı yemeğe çıktık herkes esata bakıyo.napalım dayak yedik diyo o da naapsın garibim..ben de diyorum siz asıl diğerlerini gorun esat hepsinin kafasını patlatttı..

21 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi bee, geçmiş olsun çok çok. bende aynı şeyi yapardım. kollarına kuvvet :)

g. dedi ki...

çok geçmiş olsun canım esata da ilet dileklerimi:( aksiyon olmuş bayağı valla olmaz olsun...

zeyno dedi ki...

Geçmiş olsun öncelikle..Biliyor musun ben de yanı şeyi yapardım. Bayanları hiç küçümsemesin erkekler, damarımıza basmasın biri, adrenalin sağolsun, doğduklarına pişman da ederiz öyle değil mi....

DRNEFES dedi ki...

eysean'cım çok sağol canımm..bilirm seni en az bnm kadar cadısın.

gamze;kardeşinin haberi yok ama çocuğun içine doğmuş sanırım canım sıkılıyo die aramış abisini o da annemler olmadan gel yanıma gelmek istediğin zaman demişş..

zeyno;soyle bi laf duydum kadınlarla başa çıkamazsınız onlar da deli gibi kavga ederler nedeni de hiç dayak yememiş olmalarıdır..hakketen bi de bayanlara ozel gunler vardır ya tam da o donemdeyim tüm hormonlarım pik yapmış seviyede..sağol tekrarr

g. dedi ki...

valla canım kardeşiyle görüşmeyeli uzun zaman oldu ondan da benim haberim yok...e doğar tabi kardeş bu...

Gamze dedi ki...

off! ağzım açık okudum bütün yazıyı. seni o kadar iyi anlıyorum ki. bizim burada da civar mahallenin delikanlılıarı(!) geliyorlar bazen ücretsiz konserlere. olay çıkmadı hiç şimdiye kadar ama ortam gergin oluyor.

çok geçmiş olsun esat'a:(

emin ol en iyisini yapmışsın. ben de olsam (Allah korusun) aynı şeyi yapardım.

çok geçmiş olsun:(

Serra dedi ki...

cok gecmi$ olsun, inanmiorum ya. Dedigin gibi insan hayati bu kadar ucuz mu? bi organizasyon yapioSan adam gibi guvenlik onLemini aLicaksin. Arama yapiLmadan nereye girio bu miLLet. onu geCtim, dedigin tipLer ztn antika. reziLLik reSmen. Canim daha kotuSu de oLabiLirdi, Allah korumu$. ke$ke o ki$iLer yakaLansa da, cezaLarini cekseLer..

~Serra

DRNEFES dedi ki...

gamze;bilmiyordum gorusemediğinizi gene de bi soyliim dedim canım..

püstüklümm;o çocuğa vurdum ya içim okadar rahat ki hiç soyle yapsaydım daha iyi olurdu demiyorum ama gorsen çanta da dopdoluydu..artık konser monser yokk aman Allah korusun

Serra;evet canım rezillik,kendimden uutandı o kavga çıkarken halbuki esat biraz diklenmişti ne anasına ne bacısına sövdü..kavga cıkartsam da bir iki adam dovsem,rahatlasam mantıgıyla gelmişler adamlar..sen olsan ne yapardın cok merak ediyorum sen de zillisindir hani;canım yakalansalar da 1 gün hapse konur ertesi gün çıkartırlar ki onların cezasını Allah'ımdan istiyorum bu dünyada yapılan kötülükler elbet cezasını bulur ahirete kalmaz.güvenlik bile bırakın işin peşini dedi,alsalar içeri çocuklar ertesi güne çıkar dedi..Türkiye'de insan hayatı malesef cok ucuz..
Allah korumuş yine gözlüğü gözünde kırıldı ya gözüne girseydi ya bıçaklansaydı..haftaya sınavım var ve okl bitecek inş ama ders calışırken bile aklıma geliyor umarım cabuk atlatırım

Gamzeli dedi ki...

Çok geçmiş olsun cnaım, bilirim kadifekalelileri çok pislik insanlardır.Şöyle kafanı bile çevirip baktımı yandın, milleti susturmuşlar artık onlar otobüsler bile yarıya kadar çıkıyor korkuyorlar onlardan...neyseki orası yıkılacak, ama onlar yinede her yere girmeye çalışırlar..

Allah korumuş yine bıçaklada bişeyler yapabilirlerdi...Kadifakeleden ne aramaya gelmişler oraya ayol...İnsnaın başını zorla belaya sokacaklar...

DRNEFES dedi ki...

gamzeli;belalarını aramaya gelmişler cnm..ben de şükrediyorum daha beteri olmadığı için;)çok sağoll

Erkin dedi ki...

Büyük geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm.

DRNEFES dedi ki...

çok sağol erkin hocam..paylaşmak istedim sizlerle boyle durumlarda bir geçmiş olsun duymak okadar cok moral veriyor ki..

---OPTiO--- dedi ki...

cok gecmis olsun yaa :(
serefsizlerr..ben varya acayip sinirlendim ....gerizekali ahmaklar..serefsizler...ama en büyük hata onlara giris izni verenlerde...onlar daha buyuk serefsiz bence.ne isi var disardaki milletin ordaa....

esata cok cok gecmis olsun ...sende dusunme artik bunlari..:(( off sinir oldum yaaa......canim benim..bi dah böyle seyler basiniza gelmez insallah...

DRNEFES dedi ki...

çok sağol optio'cuum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..umarım esat bir an önce iyileşir de yüzü bana olayı hatrlatmazz..evet en serefsizleri de üni yonetimi..öğrencilerini korumaktan acizler..

cesur kedi dedi ki...

oyy gecmisler olsun, yine de cok sukur ya oyleleri n'aptigini bilmez kahram muge'm :)) Allah beterinden korusun , sadaka falan bile verin yani..
ya beceremiyor okul yonetimi bu senlik olayini, ailnmaz ki it kopuk oraya da , sinir bozucu ..
bunlar olacagi biline bilene de her sene her uni.de bu olay ve beteri yasaniyor , Allah okul yonetimlerine akil fikir versin

DRNEFES dedi ki...

çok sağol elifçimm..gerçekten seven tüm kızlar birer kahramandır aslında dimi?
bloguna nooldu canım goremedim..

Yaz dedi ki...

Off dehşet içinde okudum. İnanamıyorum yaaa ne hale gelmiş ortalık. ama çok iyi yapmışsın ben olsam bende çıldırırdım herhalde. Şuraya bak yaa 10 kişi 1 kişiye saldırıyor hakikaten adam değillermiş. Çok geçmiş olsun.

Bri; dedi ki...

Resmen şaştım kaldım yaaaa Allah böylelerinin cezasını versin ...Mazallah bıçak falan çıkartmamışlar şansınız varmış...Valla çok büyük geçmiş olsun esat kardeşe...Ama ben asıl senin daldığın çocuğa acıdım:)))garibim zaten Gerizekalıymış bide senden çantayı yiyince beyin diye bişey kalmamıştır:)
Bu arada adaşmışız yahuuu..ne mutlu:)

Emre dedi ki...

Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza umarım en kısa zamanda manen ve bedenen toparlarsınız, malsefki çok kötü bir ülke olma durumunda ilerliyoruz ve ben bu kelimeleri bile yazarken çok üzülüyorum, herkez kendi işini kendi halletme çabasında olmaya devam ettikçe sizin yaşadığınız bu anormal durumu hepimizin yaşam olasılığı o kadar artıyorki ben bu sonuca varmaya başladım artık. Acı ama gerçek.

Erkin dedi ki...

Birkaç gün geçti bugün nasılsınız? Umuyorum herşey yolundadır.

DRNEFES dedi ki...

yaz;çok sağol canım..anlatırken yaşadım olayı sanki..ama şimdi daha iyiyiz..

oo mügecim adaşım;sevindim ben de çok bütün mügeler bridgettir tabii..esprin de güldürdü beni walla..

emre;aynen katılıyorum..bir ülkede eğitimsizlerin oranı arttıkça bu tür olaylar çok daha fazla olur..

erkin;çok sağol yavaş yavaş toparlıyoruz toparlamak da zorundayız..esat bizi bikaç gün önce korkuttu,burnundan kan geldi 2 gün testler yaptırdı ama sonuçlarda bir sorun yok çokşükür..morlukları geçti..ama o olayın izleri hala var üzerimde psikolojik olarak..umarım zamanla azalır