Cumartesi, Aralık 30, 2006



Arkadaşlar Esat bloguma kar yağdırmış.Kimse farketmedi ama olsun.Söyleyerek gözünüze sokayım dedim;) Sıcak çikolatanızı buyrun alın geçin ekran karşısına kar'ı izleyin aman dikkat edin üşütmeyin...
Samsun'da da kar var,şu an erimek üzere ama olsun,ben ilk günü tadını çıkardım.Fotolarına ulaşmaya çalışırsam sizlerle paylaşıcam...

13 yorum:

Serra dedi ki...

burda kar yok $imdiLik. Hatta 12 derece oLcakmi$ hava bugun. $u gLobaL isinma mahvetti bizi. Bi sicak, bi soguk.. dengemiz bozuLdu. :)
Olsa da icSem $imdi, foto super. Ya ben bu ki$ kesin kiLo aLcam :D
Ugradim diger bLoga, kar yagiooo dediin gibi ;)

~Serra

DRNEFES dedi ki...

burda da karlar erimeye yüz tuttu.ilk günkü gibi masum görünmüyorlar.pamuklukları kalmadı.boşver,kışın kilo alınır,yazınsa verilir.bu böyle gelmiş böyle gidecek bişey.

---OPTiO--- dedi ki...

ayy ne güzel olmus burasi böyleee..bende istiyorummmm yaaa :)) burdada dogumgünümde azcik yagdi o kadar..yine yok..annemler orda biliyomusn.keske bende olsaydim..gezdirirdin beni :D ya da ben senii..hihihi...cikolatami yedim..ohh nefis olmuss...ellerine saglik pamuk doktorumm

Erkin dedi ki...

Keşke o kar buraya, Ankaraya yağsa, nerde? :( İnanın kar topu oynamayı özledim:). Eskiden Ankara lisesinde okurken, çok kayardık, geceleri sırf kar topu oynamak için çıktığımı bilirim. Şimdilerde ne yazıkki kar yağmıyor yağsada dört karışı geçmiyor.

O çikolatayı ben geçenlerde buz hokeyi maçında içtim :))) Darısı içemeyenlere :)

Adsız dedi ki...

hayırlı bayramlar sağlık sıhhat dolu bir yeni yıl geçirmen dileği ile :) cikolata istiyom bide paket yapıp yolarmısın bir zahmet:)

---OPTiO--- dedi ki...

güzel bi bayram gecirmeni ve yeni yilin sana tüm güzellikleriyle gelmesini dilerim pamuk doktorum...

DRNEFES dedi ki...

optio'cum nasıl kar yagırabileceğini ogrendim bi kodu var ama yorum olarak kabul edilmiyo..mailin varsa sana yollayabilirim..ben de senin yeni yılının bayramlar tadında geçmesini diliyorum canım bnm...

erkin;ankaraya yagmıcak da kar nereye yagcak..üzülme..bak sıcak çikolatanı buz hokeyinde de hüpletmişsin ne güzel..iyi bayramlar nice yıllar diliyorum..

kayhan;ayıp ettin..bi de çiçekle annemi babamı da yollarsak kızı istemiş oluruz,koç da getirelim mi:)))sana da iyi yıllar mutlu bayramlar..

DRNEFES dedi ki...

sen üzülme sana da yagdırırız anacım;)

ee dedi ki...

blogunuzun template paneline girin, kodları notepad'e bir güzel kopyalayın. daha sonra "/header" tagını aratın. bulduktan sonra hemen üzerine aşağıdaki kodu yapıştırın. bu kadar basit.(sadece "<" ile "script arasındaki boşluğu kaldırmanız yeterli. yorum yazarken bu kodu olduğu gibi yapıştırmak mümkün olmadığından bu şekilde yapmak durumunda kaldım.)

< script type="text/javascript" src="http://www.medisozluk.com/snow.js">

DRNEFES dedi ki...

aferim esattt...

Adsız dedi ki...

PAMUKCUM,
YENİ YILINI VE BAYRAMINI KUTLUYORUM EN İÇTEN SEVGİLERİMLE

DRNEFES dedi ki...

cok sagol candan.bitanesin sen.düşünceli yüce insan..

Erkin dedi ki...

Oh neyse sadece şuan Yağmur yağıyor (Ocak 04 2006). Biliyormusunuz Ankarada su kesintileri başladı. Keşke kar yağsa! :)