Salı, Temmuz 01, 2008

1 temmuz +inturn+işbaşı...


selamlaaaar.çok güzel bir 1 hafta geçirdim marmariste.anlatacak çok şeyim var ama biraz izin istiyorum.bugün işbaşı yaptık her sene 1 temmuzda ınturn'luk başlıyor.kadın dogumla başladım.gecen seneki grupların 2 aylık stajda 2ser haftadan gittikleri stajda gorevli hoca bizi sanırım doya doya surundurecek,ki nedeni sanırsam bu sene mezun olan birincinin yaptıgı zehir zemberek konuşma.bulursam yazıcam onu da..bakalımm pek bi şey goremedik bugün.çalışma yarın başlıyor.cuma ise ilk nobetim,heyecan var bras.gerci ne heyecanı yorgunluk olacak c.tesi dersaneye gidicem çünkü:(

hoşçakalın anacım,sizi seviyorum.adım soyadım belli.hergün bakmaya çalışıyorum facebooka ekleyin beni,çok amele gaynıo ama ossun;)

5 yorum:

deli mine dedi ki...

fotoyu gördüm dedim NOLUYOOOOOOOO :D

AYY ŞİŞMİŞTİM BENDE TEZ TEK DERS FASA FİSO OHH BEHHH RAHATLADİM.. YAŞASİN YUPPİYO.. SEVİNCİMİ PAYLAŞİYİM DEDİM MENOPOZUM ABLAM ACANİM.. ÖPEİSM VAR.. İNSNALARI DAHA BİR SEVER OLDUM BAK.. AMA SENİ ZATEN SEVİYORDUM.. DEMEKKİ SÖYLEYEMEZ OLMUŞUM BAK.. NE FENA BU İNSANIN İÇİNİN SIKILMASI KAFASININE TİİN DERS ADİ ALTINDA YENMESİ.. EGLİYİM Mİ BEN DE YARDIM EDERİM ÇOCUGU YIKARIM NE BİLİYİM KIZ MI ERKEK Mİ BEN SÖYLEİRM.. OY ÇOK GÜZLELLL :d EVET KAPİ AÇİLİOP BİR KIZINIZ OLDUU DEMEK İSTİYORUM BÖYLE.. ÇOK GÜZLE BİR KIZINIZ OLDU DİYE :D

ayci dedi ki...

ben sandim ki, diceksin ki, hamileyim diceksin sandim...heyecan yaptim...dedim hamile mi ???? :)

DRNEFES dedi ki...

cansumm;kızz foto allak bullak ederdi beni gercek olsaydıı babam öldürür walla evlenmeden malesef:( olsa keşke çok sewerdim bebeleri ben anne olana kadar 30 u bulcam bu gidişle.dersler sınav stresi olmasa hayat güzel.insanları sewmeli özellikle hasta olanları,yaşlıları ve cocukları bir de fakirleri daha cok sewmeli eeee geriye daha ne kaldı kii..
ben de seni çok sewiorum canım bnm saolasın..seninle tanısmak yakından gorusup kaynaşmayı çok isterdim samsuna gelme durumunuzz yok mu bi karadeniz turuna çıksanızz da bana ugrasanızz..
serra gelmişş foto da cekinip faceboka koymuş ama bana haber bile wermedii yazdım yorum da duysun sesimi..geri donsun;)

DRNEFES dedi ki...

ayci;yok kızz ne bebeğii..Allah evlenmeden once korusun.bağnazımm o konudaa.aile baskısı sayesinde;)
yoksa herkes olmalıı sewdiğiylee

Erkin dedi ki...

Hoşgeldin, ve kolay gelsin :)