Perşembe, Haziran 05, 2008

tatil beklio...

selamlar sevgiler saygılar.diğer blogları okuyunca nekadar rutin,sıkıcı bi hayatım oldugunu görüyorum.
cuma günü son staj sonu sınavımla beraber okulum da bitti..haftasonu malumunuz tus dersanem vardı..bi çıkalım dedik sabah 9da baslayıp akşam 7de biten dersten sonra samsunda yeni açılmış sahil publarına.anam nasıl dolmuş taşmış herkes orda..yahu dedim hayat bu...gerci her vakit gitmek bayar ama olsunn hiç gitmeince de sasar kalırsın nooluo burda die..
babam emekli asker..uzun zamandır bunun nimetlerinden faydalanmak istioduk kendisi bir kere bile yazılmamış askeri kamplara..bu sene yazıldık ve marmaris aksaz kampı çıktı çok şükür..bir izmirli olarak açıkçası izmir dısında pek de biyere gitmemiştik,ilk defa marmarise gidicem..çarşamba yolcuyuss..bakalım,umarım güsel gecer..sanırım yalnız takılıcam hiç arkadasım yok:( anneme yogun baskılarım sonucu mayo alıcaz ve benimle denize girecek...şimdilik buralardayımm..bi malumatınızz olursa facebookda takılıyorum..adım soyadım bellii bi çok arkadasla orda da gorusuoruzz ekleyin beni anacım..gorusuruzz..


10 yorum:

ayci dedi ki...

Marmaris harika bir yer - orda mutlaka bulursun kafana göre birilerine;)
Üstelik benim okulumda bitceeeeek:)
suan cok rutin bir sinav hayatindayim!

DRNEFES dedi ki...

ayci;umarım bulurumm yalnız gecmezz zamann..
yaa,tebrik ederim şmdidenn sınavlarında basarılarr

deli mine dedi ki...

anaa bavuluma sweatshirt yerine zeynepi koysammmmm.. :D
olmaz sweati koy..
ama annee..

off ya tatil.. süperrr :D ne güzel git eglen menapozum.. orda vardır kafa dengi birileir.. şimdiden bavula koymaya da gerek yok yani.. boşa taşirsin oca yol :P bak dediydi dersin..
hem böyle tatil arkadaşlikları çok tatli arkadaşliklardır.. genelde bir daha görüşmezsin ama çok eglenirisn o birkaç hafta-gün-ay :D


umarım zeynepi aratmaz ordakiler cnm :D çok eglenesin sen de az çalişmadin köfte hakettin tatili.. işlerini yoluna koy bizi de aldir yanına.. çoluk çocuk bekliyoruz bak :P

kocmn öperim iyi tatiller acanm.. :D

face'e haftasonu bir ugrayayım daaaaa görüşelim senleeeee

Erkin dedi ki...

Doktorcum geçmiş olsun, haftaya karneler alınsa da benim tatil hemen kapıda değil bu ayın 21 22 si SBS sınavlarına kadar eğitime devam ediyorum. Temmuz ayında eşimin de izni çıkarsa bizde tatile çıkıyoruz:)) İki sene önce Fethiye Marmaris ve Bodrum gezilerim vardı. Marmaris’teysen ölü denize git gör güzel bir yer akşamları da oradaki disko ve barlar İngilizlerle dolu. Yamaç paraşütünü öneririm süper oluyor. Şimdiden herkese iyi tatiller... Bu arada Blog dan Meltem var Samsunlu sanırım Ankara’da tıp da okuyor tanıyor musun? Ama Izgara balığın tadı güzel:)) takılırım tabi ben inan balığa bayılırım Çalıştığım eğitim kurumu Kızılaya yakın her hafta buğulama (güveç)Uskumru bezende fırında Nor. somonu yerim. O gün ama inan evdeki kızartma süperdi:) Eee eşim sağ olsun yardım etti:) Kulakları çınlasın Bodrumda yakın dostum Boysan ve ailesiyle Doktorcum mangalda Çupra yemiştin, ya böyle olmaz süperdi, soğuk bira, salata turşu, birkaç zeytin yağlı akşam Turgutreis, deniz manzaramızda vardı:)) Neyse çok konuştum milletin iştahı artacak:)

DRNEFES dedi ki...

minemm;tabi tabi şu işleri bi yoluna koyiim çoluk çocuk hepinisi aldırıcam yanıma:))
dogru diosun genelde kısa ama güsel arkadaslıklar kurulur..bakalımm ben sanssız insanım yaa kesin komik bişe olacak dediydi dersin..

erkin;walla balık çekti canımm dün yememe ragmenn ole güsel anlatıon kii..babam da sevio norvec balığını buzla geliomuş burayaa yaglı oluo birass o da lezzeti oluo sanırımm..isterimm gitmeyi ilk defa gidicem bakalımm..meltemi tanıyorum ama hiç samsunda gorusemedikk samsunlu gamzeyle gorusuorumm bi tek blogdann..

Erkin dedi ki...

Şimdiden afiyet olsun:) Meltem'de tıp bölümünde ve çok çalışanlardan çünkü o senin gibi de değil:) gittimi en az 8 ay ortadan kayboluyor.:))http://kimbuben3.blogspot.com/

Tatilde bol bol balık , paraşüt deniz, eğlence hepsi seninle olsun. Tatilden sonra görüşürüz.

Erkin dedi ki...

Opss, Gamzeyede selamlar.

DRNEFES dedi ki...

erkin;ineklikte sınır yok tabiki..solerim selamını bas ustune..senin yerine yapçam hepsini inşallah..ii tatiller sana da en kısa zamanda..gorusuruss

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Menapoz Abla,

Simdi sen okul bitti - Harika..
Tebrik ederim.

Tatil - well deserved vacation !

Biz Amerika'da ve Kanada'da tatil gittik ve simdi geldik...

Sen Marmaris gidiyorsun - ben Marmaris gitmedim. Ama senden tavsiyeler bekliyoruz - guzel mi?.

Note: TUS'ta iyi sanslar :)

Kanada'dan cok selam.

Kurbaga gibi hep deniz yuz (bu deyim yeni ogrendim).

Gorusuruz,
Suleyman.

DRNEFES dedi ki...

suleyman eniştecimm;Son bir yılım kaldı burda tıp eğitimi 6 sene ingilizce hazırlık da okursan 7 sene sizin orda kaç yıl acaba?
uzmanlık sınavı gercekten zor eşin dogru demiş.dersanesi bile war az once geldim ben de.salı günü işbası yapıyorum son sene hastanede calısıyorsun staj gibi.1 temmuz resmi baslangıcı.marmaris cok güzel farkında olacaklar ki çok turist vardı.bir sonraki postumda yazarım nereleri begendiğimi..hoşçakal..(kurbaga gibi yuzdum gercekten)