Cuma, Mart 07, 2008

tanrım beni baştan yarat...


Aklıma hemen Nükhet Duru geldi.O kendini tanrıya bırakmıyor,doktorların elinde yarattırıyor kendini.Sonra da "sarap gibi hatun" kategorisine giriyor.Oysa ki marifet Nükhet Duru'da değil,zamanla gelişen tıp biliminde;)
Hayatımdaki herseyi resetlemek istiyorum.Yeni insanlarla tanışmak,başka şehirlerin sokaklarında yürümek,başka bir meslek dalının ilgili ünisinde okumak...
Bunlar sadece istemekle kalıyor,gücüm yok düzeni tekrar değiştirmeye.Elimden gelen sadece saçlarımı değiştirmek,rengini sadece.Biliyorum ki gerçekler saç diplerinden başlayarak gün yüzüne çıkacak.Ne olur soru sormayın.Gördüğünüz gibi bunalmış durumdayım.İhtiyacım olan tek şey zaman...
*beni baştan yarat oyunu...

2 yorum:

Erkin dedi ki...

Senin, annenin ve bütün Türk kadınlarının gününü kutlarım. Hakkınızı arayın. Erkek egemen bir toplumu çoğu zaman sağlıklı bulamıyorum. Siz bayanların cok okuyup toplumun her kademesine girmesini ve uzun yıllar kalıp Cumhuriyetimizi dışardada temsil etmenizi canı gönülden diliyorum.

İngilizce Öğretmeni
Erkin YILDIRIM

deli mine dedi ki...

çok bezer hissiyatlar içindeyiz.. ve bu hissiyatlar yüzündne olan gücümüz kendimizi yemekle yokoluyor.. ama s..etmeli.. kabul etmeli.. yok midem kaldirmiyor diyorsan menapoz ablam ozmn vakit kaybetmeden başka alanlara yönelmeli.. ama s..et kabul et ben öyle yapiyorum.. her zaman en kötüsünü düşünüyoruz belki de oyüzdne böyleyiz.. belki okadar kötü degildir :)