Çarşamba, Mart 05, 2008

NEDEN?


Geçen sene bizim üniden mezun olmuştu.Tus'ta 1.olup okulumuzu gururlandırdıktan sonra öğrenmiştim onu.Geçenlerde aldığım bir haber beni çok şaşırttı.Neden bir insan ölümü tercih eder? Başarının fazlası zarar mı acaba diye düşünmeden edemedim:(



*Rize'nin Pazar ilçesi Sessizdere köyünde meydana gelen intihar olayı herkesi şok etti. 2006 yılındaki TUS sınavında Türkiye birinciliğini kazanarak ilçenin gururu olan 25 yaşındaki Doktor Türker Babuççuoğlu, Ankara'dan özel aracıyla geldiği köyündeki evinde akşam saat 22.00 sıralarında tabancayla şakağına ateş ederek canına kıydı. 2006 yılında yapılan Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda (TUS) Türkiye 1.'si olan Pazarlı Dr. Türker Babuççuoğlu Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapıyordu.

5 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

ya gerçektende neden yapar gencecik bir insan bunu kendine.Denicek pek bişey yok Allah kalanlara sabır versin:(

Erkin dedi ki...

O kadar yetiş, bir yere gel, tam ülkeye, sevenlerine yardımcı olacan ... Çok üzücü, Allah rahmeteylesin.

ayci dedi ki...

...bitirmek...bazi seyleri...hemde kendini bitirmek...bu karar kadar güclü bir karar yok - dogru veya yanlis demiyorum...yorumsuzum!

DRNEFES dedi ki...

zarifeeem hoşgeldinn..Allah sabır versin sevenlerine ne diyeyim onca yıl,emek hersey bir anda resetleniveriyor..

erkin..katılıyorumm..

ayci..evet çok zor bir karar..her insanın basına gelebilir ben de dogru mu yanlıs mı bişey diemiyorum

(Süper)Cem dedi ki...

savaşmayı bilmeyen ölmeye mahkumdur.. ve bence hiç bir malubiyet yeniden kazanma hırsından daha tetikleyici olmamalı.. genç bir insanın kendi yaşamına son vermesi dramatik tabi ama anlaşılan şu ki; bu kaybetmeye mahkum zihniyetlerden yaşasa bile bi halt olmaz, hayır gelmez. acı gerçeklik.. ha biz yaşıyoruz da ne oluyor? bilemiyorum, umut fakirin ekmeği işte..