Perşembe, Şubat 28, 2008

Ben geldimmm


Ah Cansum benim ben seni yirim yirim ama canlı yirim şöle taze taze.Hiç yakışıyor mu senin gibi şeker bi kıza ölümü ye falan.Birkaç gün önce yorumunu alır almaz bloga bir yazı yazdım ama hain blog yollamadıgı gibi taslak olarak da kaydetmedi.o yüzden yazımı kısa tutucam ama en gec 3 günde bir post yazıcam artık canım anlaşıldı ayıp oluyor artık onca insana dimi..
*üstteki foto beni en çok zorlayan gruptaki 16 kişiden yarısının kaldıgı nöroloji sınavı öncesi ve güzelim samsun manzarası;)

6 yorum:

Erkin dedi ki...

Hoş geldin kendini, çok özlettin:) Dersler nasıl, sevgilin nasıl? Ailen nasıl? Hayat nasıl? vb? :)

DRNEFES dedi ki...

hoşbuldukk..bu aralar secmeli stajdayım bi üstteki postta da yazdım daha rahatımm..ailem çok şükür ii de gonul işleri biras tepetaklak:(

Erkin dedi ki...

Sinavlarinda basarilar dilerim, hmmm gonul islerine hele buyuklerimizin dusuncelerine ilkin hayirda desek yillar gectiginde haklilikleri ortaya cikiyor... yada soyle diyebilirim, ben bayan olsam once ekmegimi kazanir, yada bu isi garantiler sonra biriyle hayatimi paylasirdim. Bu erkek egemen ulkede siz degerli hele okumus bayanlara cok ihtiyac var. Hersey gonlunce olsun Doktorcum.

DRNEFES dedi ki...

iyi dileklerin için çok saol..bakalım hayırlısı olsun..
Allah herkesin gonlune gore versin..

Erkin dedi ki...

Amin

'gönül telim' dedi ki...

:)