Cumartesi, Eylül 08, 2007

sobe;))







Walla Bridget'çiim adaşım beni sobelemiş.Ben onu çook önceden mimlemiştim ama o da unutmuş ben de;) Neyse ki hatrlattım sonradan..

Ben aslında koku aşığı bir insanım.Seçiciyimdir ama fazla fazla parfüm alır ve çok sık değiştiririm.Orjinal parfüm kullanmıştım ama Alman'yadan akrabalarım getirmişti onun dışında onlar bittiğinde dudak uçuklatan fiyatları karşısında "yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" diyerek türk malı parfümlere,doldurma parfümlere yelken açtım.Ama her doldurma da iyi değil tabi.İzmirdeyken ixirden alırdım burda ise d&p güzel diğer şehirlerde de şubesi varmış..


En favori parfümüm hypnotic poison(christian dior)..


Çikolata kokusuna hasta oluyorum.Hatta lisedeyken bir çikolata alıp kokladığım sırada arkadaşlardan biri beni gördü ve sen deli misin diye gülmüştü:(


Vanilya,hindistan cevizi kokusuna hasta oluyorum.Mikserde kek yapa yapa sanırım kek çırparken mikserden mis gibi bi koku geliyor.güneş sütü,yağı kokularına bayılırım.


Gercekten de adasımın dediği gibi bebek teni mis gibi süt kokar.


Avon'un far away'i de çok güzeldir ama ne yazıkki bozmuş parfümlerini eskisi gibi fransız malı değil kalıcılığı yok..


Sensation diye bir parfüm vardı o da boyle sekerimsi baharatımsı..


Bir de parfümeride görmüştüm.Rebul marka minik parfümler varmış.Vanilya ve karpuz kokan vardı çok hoşuma gitmişti.Bu arada kavun ve karpuz kokularını da çok severim.


Bebek kokularından soft ve ocean favorimdir.


Erkek parfümlerinden fahrenheit'i çok severim..


yumuşatıcı kokuları da çok güzel oluo gerçekten..çamaşırlar mis mis kokuo..


özetle çikolata,baharat,tatlı,vanilya,meyve kokularına karşı çok duyarlı bir insanım;))


6 yorum:

g. dedi ki...

ya menapoz ablam ben böle sabun ve çiçek kokularını daha çok seviyorum.Cacharel'in Noa ve Amor Amor kullandım bi ara ondan önce Chanel Chance de çok güzeldir hatta her gittiğim yerde aynı muameleyi görürüm parfümünün markası ne:) ben de söylememekten çok hoşlanırım ne öyle herkes aynı kokacak filan;)

bidamlacik dedi ki...

pamuğum ben koku konusunda çok hassasım.
arabalarda ki kadın parfümleri içimi bayar, sevmem yani.Ağırkokulara hiç dayananam.hiç parfüğmkullanmam. ama bizim gelin hep,"ablaaa çok güzel kokuyorsun" der.
Çoook şükür.:)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Manapozcum benide mimlemişsin ama bende unumtuşum yaa:)
Sen karpuz kavun kokularınıda seviyorum dmeişsin ya Yves Rocher tam sana göre.Bendeki hindistan cevizlinin böğürtlenlisinide almıştım.Hem fiyatları çok abartı değil hemde kokuları kalıcı.:)

didaktik palyaço dedi ki...

d&p sakaryada da var geçen gün arkadaşımla almıştık bizde parfum demek adamlar taa sizinorda da var ha:)

Bri; dedi ki...

ilk sobemi yaptığım nadide kişilerden biri olan değerli adaşım hemen cevaplamışsın valla çok mutlu ettin beni...ama parfüm konusunda anlaşamadık yahuu sen hepsinin adını ezberlemişsin:)Ama yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı felsefene aynen katılıyorum...Şimdilerde d&p favorim valla adamlar işlerini biliyolar:)

DRNEFES dedi ki...

gamze;çiçek kokuları da güzeldir tabi..haklısın herkes aynı kokacak dimi?duydum o parfümleri de haklısın güzel kokuo onlar da;)

yagmurlu saliha ablam;ee ozman çok temiz titiz ve sabunla çok ugrasan bir hatunsun ablam sen..miss gibi koktuguna gore..bazı bayanlar mis gibi sabun kokar ve cok severim..oole bi koku sanırım..

zarife;sen çok yaşa emi..hemen bakıorum o parfüme..zarife gibi kokçam şimdi ama;)

emre;izmirde de gordum..biçok yerde varmışş..

bridget;evt adlarını tutuom aklımda benim zarifem yok çünkü:))
sen de mimlenmiştin hatun unutma!