Çarşamba, Ağustos 15, 2007









olanları haberlerden öğrenince çok üzüldüm.bu zamana kadar açıkçası okumazdım pek köşe yazılarını ama bugün son yazısını okuyunca,tvden izlediğim programı kadar gerçekler ortadaydı.yine gazeteciliğin,haberciliğin gereklerinden birini yapmış,görmediğimiz gerçekleri gün ışığına çıkarmış aydınlatmıştı bizi.


yazıda geçen dergi halen çıkır çıkır işliyor ve lugatımdan fazla küfürlerle devletimizin temel kurulma esaslarına ve nice değerlere hakaret ediyor.kimin sayesinde peki?bu dergiye çalışma izni veren devletin sayesinde.


gelin görün ki neden emin çölaşan'ın görevine son verildi.neden yapıldığı ortada değil mi?


boşuna,tüm yapılanlar boşuna.yazarın kalemini kıramazsınız ya yine emin çölaşan yazılarına nerden olursa olsun devam edecek,biz okurlarına doğruları gösterecek..


17 yorum:

g. dedi ki...

ee burası türkiye!!!

Gamze dedi ki...

Valla Emin Bey nerede yazarsa okurum. Zaten aylardır Hürriyet almayı bıraktım şu internet sitesindeki "seksi resimleri için tıklayınız" gazeteciliği ve yanlı yazıları için. Onlar kaybettiklerine yansınlar ne diyeyim. Emin Çölaşan için hayırlısı oldu belki de böyle...

DRNEFES dedi ki...

gamze;bu söze artık çok inanır oldum:(

püstüklü mama;gercekten bnm de yazımda solediğim gibi o her daim yazmaya devam edecek ve yazılarını gercekten sevenler takip etmeyi sürdürecekler.bence de her serde bir hayır vardır muhakkak...hürriyet tirajları düşünce anlar bence kaybını...

Gamzeli dedi ki...

Bende Gamze'ye katılıyorum...Artık bişey oldumu tahmin edebiliyoruz kesin türkiyede olmuştur diye

Adsız dedi ki...

1970'lere gelmeden "aşağılık basın" diyerek çok sevdiği mesleği gazeteciliğine "resmi" olarak son vermişti amcam; ama hep gazeteci olarak anıldı...

Onun o tarihlerde eleştirdiği basın, bugünün medyası yanında melek kalıyordu elbette...

Artık gazetecilikle yoğrulmuş, temelden gelmiş gazete sahipleri değil; cebine birileri tarafından para koyulmuş ve o cebine konan paranın tüm sorumluluklarına gebe, tam anlamıyla "satılmış" "medya patronları" var...

E hal böyle olunca da... Böyle başa böyle traş!

DRNEFES dedi ki...

gamzeli;artık deyimlere geçmeli bu özlü söz..

karafaki(banu);şimdiki durumdan haberim war,ona katılıyorum ben.. ama 1985ten önce meyvada vitamindim daha ben..
okumam lazım..
ama bu braz da mesleğiyle çok içiçe olmasından okurun onu bırakamamasından kaynaklanmıyor mu?o mesleği bırakmış ama meslek onu bırakamamış..

pamuk dedi ki...

nerde yazarsa yazsın yine yazar okuyucuları onu okumaya devam eder

DRNEFES dedi ki...

pamuk-şeker;dimi canım yazarın kalemi kırılmazz

Yaz dedi ki...

Bende en son bu yazısını okuyup şok olmuştum. Ertesi günde gazeteden atıldı zaten. Atılmasının sebebi çok açık değilmi?. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ama mutlaka o yazmaya devam edecektir. Bizde okumaya...

La Madame Chapeau dedi ki...

Pardon canım ne demek istediğini anlayamadım...
Ben basının durumuna ilişkin yoruma giderken, eski hakkında ip ucu vermek için yazdım.

Zaten gazeteci olarak anılması, kendi iş çevresindendir. Okuyucuyla alakası yok.

Bu arada wordpress.com'a erişim bir şekilde mahkeme kararıyla durdurulmuş... yeniden blogspotta devam ediyorum...

sevgiler...
Karafaki (Banu)

DRNEFES dedi ki...

yaz;ben de ne olursa olsun hayatımda dogruyu solemekten dogruları okumaktan vazgecmeyecegim..


bal;ne alaka neden durdurlmuş ki siten..alla alla..yyoo bişe sormamıştım güzelim o sözde soru cümlesiydi ama soru işaretim fazla olmuş..anladım nedemek istediğini tatlım..

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

Sevgili cici bici ablam nasılsındır iyisindir inşallah :)

hatırladıgım ve unutmadıysamdır sen doktordun alanın ne bilmiom ama benim derdime belkim bir yorum yapabilirsin ...

geçen hafta bel agrısından hastaneye sevk edildim hastanede beyin cerrahi poliklinigi benden rotgen istedi rontgen sonucunda doktor bana doğuştan omirilikte bir kemik eksik oldugunu söyledi..hani belimizdeki kemikde sıra sıra dilimler varya tıpta ne derler bilmem işte onlardan kalça kısmında olması gereken yokmuş sag taraftan kemik kaynama yapmış ama sol tarafta bi kaynama yok buda bende çok ciddi agrılar yapıyor sol ayagımı ara sıra üzerine basılmaz hale getiriyor benden MR sonucu istediler ve iki ay sonraya randevu verdiler sence ne olur ne yaparlar bana yardımcı olursan çok sevinirim..gerçi görmeden hiç bi doktor bişey diyemez ama genede sen bi sor bir araştır aplacım kardeşin acılar çekiyor :))

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

SEVGİLİ MENOPS ABLAM NASILSINDIR İYİSİNDİR İNŞALLAH SENDEN BİR RİCAM OLACAK AŞAĞIDA BU RİCAMI ARZ EDİYORUM:)

SEVGİLİ ABLACIĞIM BEN GEÇEN HAFTA BEK AGRISI NEDENİYLE ANKARA ASKER HASTANESİ BEYİN CERRAHİ POLİKLİNİĞİNE SEVK EDİLEDİM ŞİKAYETİMİ ARZ ETTİKTEN SONRA BENDEN RÖNTGEN FİLMİ İSTEDİLER RONTGEN FİLMLERİMLE TEKRAR DOKTORUMA GİTTİGİMDE DOKTORUM BENİM OMURİLİGİMDE ŞU DİLİM DİLİM OLAN KEMİKLER VARYA TIP DİLİNDE NE DERLER BİLMEM :) ONLARDAN BİR TANESİNNİN DOĞUŞTAN EKSİK OLDUGUNU SÖYLEDİ... TAM KALÇA KEMİĞİNİN ORADAKİ EKSİKMİŞ SAG TARAFTAN KAYNAŞMA YAPMIŞ AMA SOL TARAFTA FASLA KAYNAŞMA OLMADIGINDAN AGRI YAPIYORMUŞ...BANA TAVSİYELERDE BULUNDU SPOR İSTİRAHTI VERDİ İKİ AY SONRA MR SONUCUYLA TEKRAR GEL DEDİ ...

ABLACIM NE OLUR BANA NE YAPARLAR HİÇ BÖYLE BİŞEY OLABİLİRMİ..BENİM HALİM NE OLACAK İLAÇ VERDİ BANA BENİM AGRIM VAR MERDİVEN ÇIKMAKTA YÜRÜMEKTE BİLE ZORLANDIGIM VAKİTLER OLUYOR SOL AYAGIM ARA SIRA YÜRÜYEMECEK DURUMA GELİYORR ..TABİ SEN GÖRMEDEN BİŞEY DİYEMESSİN AMA SEN BİLMESENDE ARKADŞLARINA BİR SORR NE OLUR BANA CEVAP VER BENİMDOKTOR BİŞEY DEMEDİ. BİLİRSİN ASKERİYEDE ÖNEM VERMEZLER FASLA NE OLUR ALLAH AŞKINA BANA HABER VER YARDIMCI OL:))

mustafa-ozoglu@hotmail.com

CEVABINI BEKLİYORUM ABLACIGIM :)

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

ABLACIGIMMM NE OLURRR YAAA ARTIK PLAATİNMNİ TAKARLAR YOKSAM FİZİK TEDAVİMİ DERLER NE DERLER BUNCA SENE UMURSAMADIM BEL AGRIMI ASKERE GELDİM AZDI KUDURDU SPOR ÇOK YAPMAKTAN BİDE YAZICIYIM BEN SÜREKLİ AYAKTAYIM O YÜZENDE GALİBA AZDI KUDURDU HADİİ BEKLİYOM SENDEN CEVAPPP :)

TEŞEKKÜR EDER SAGLIK SIHHTA DİLERİM:)

Adsız dedi ki...

selamlar.
bloguma yaptığınız ziyaret için teşekkür ederim. Evet bende okuduğum kitaptan etkilenip koymuştum blog ismini. Daha doğrusu okuduğum sultan kitabı kalmamasına rağmen kiraze'nin tadı ayrı.:)))

İzmirli olmana çok sevindim. Yahooda çikolatalıpasta grubuna üyeyiz çoğumuz; oradaki arkadaşlar başta olmak üzere blogcular olarak Eylül ayında toplanacağız. Fırsatın olursa senide bekleriz. Gerçi haber veririm ama www.yemekbiz@blogspot.com (figen karavaş) organize ediyor. onunlada irtibata geçebilirsin.
Çok uzun yazdım kusura bakma. mektup gibi oldu bu arada.

Yorumu yazdığım konuya gelince Emin beyin kovulmasına çok üzüldüm. Bazı işlerde siyasete göre hareket edilmesi çok kötü. Ayrıca emin beyin yazısındaki küfür dolu sözleri kınıyorum. Kendi deyimleriyle dini bütün müslümanlara yakışmamış.Filimlerde gördüğümüz şeriat düşkünü dini kullanan sarıklı kişilerin yeni nesil müsfetteleri.
yazık sadece yazık
kiraze

DRNEFES dedi ki...

mustafım cok üzüldüm sana ya çok geçmiş olsun..beim doktur abla olmama 2 yıl var ama araştırırım..röntgenden sonra daha ileri inceleme için istemiş mr'ı..mr daha ayrıntılı gösterir..
askeriyede önem verdiklerini düşünüyorum ben de ama..gatada değil mi?gata çok iyi bir askeri üniversite hastanesidir..o yüzden endişelenmene gerek yok..
ağrıların için ağrı kesicilerle idare edeceksin şimdilik..ve istersen komutanına çık ve durumu soyle ağrıların oldugunu söyle..ya da doktoruna git ve onunla konuş ayakta durmak rahatsız ediyorsa belki rapor verir ya da daha az agır bir göreve getirir..keşke daha önceden ilgilenseymişsin cnm ya,askerlikte tabi şikayetlerin artmış..pla tine gerek var mıdır bilmem işte mr da o yuzden yapılıyor dediğim gibi daha ayrıntılı bilgi vermek için..

ben gene bu konuyu daha detaylı araştrırım merak etme sen..adresin var ne de olsa..kendine çok iii bakk.doktorunun vereceği tavsiyelere harfiyen uy..fazla da kilo almamaya dikkat et..özellikle göbek vücudun denge ve agırlık merkezini öne dogru kaydıracagından agrıları arttırabilir..

DRNEFES dedi ki...

ziyaretin için sen de çok sagol kirazecim;ben de o kitabı cok begenmiştim..
aslen izmirliyiz ama..maalesef gelme durumum yok çünkü ben samsundayım,okul nedeniyle samsuna tasındık..yazları izmire geliyoruz..
takip edicem o blogu da..
en çok sevdiğim tatlı çikolatalı pastadır..