Cumartesi, Ağustos 25, 2007




Haberlerde duymuşsunuzdur.2 gün önce samsunda oldukça şiddetli bir yağış oldu.Öyle çok şimşek çaktı,gök gürledi ki gök yarılacak sandım.Gece yatakta sıçramışım gök gürlemesine.Hatırlıyorum da küçükken de korkardım bu sesten ama o gece bağışıklık kazandım sanki.Bir değil iki değil üç değil,ard arda gürledi.Allah'tan bizim yaşadığımız ilçede sorun yok ama merkezde arabalar çamura saplanmış,yollar kötü olmuş.Bizim burda da bir kadın ölmüş.Çatıya çıkan kadına şimşek çarpmış.Kader mi desem,kadının aptallığı mı desem ki ne desem..

11 yorum:

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

oo çok geçmiş olsun herkese.
o kadıncağıza da Allah'ım rahmet etsin.

celibon dedi ki...

izledim yaa.. =(
ki ilginç bi itiraf yapıcam şimdi.. ben gök gürlemesini nedendir bilmiorum ama severim. kendimi güvende hissetmemi sağlardı küçükken..
tabi gerçekten saçma bi düşünce ama çocukluktan öle bi fikir edinmişim. hava kötüyse eve hırsızlar girmez gibisinden şeyler işte. ay yazması bile utanç verici =)

DRNEFES dedi ki...

yagmur damlası;saol saliha ablacım..Alah rahmet eylesin..


red cat;bak sen.afetlerden deil de hırsızdan daha cok korkuyormuşsun demek..olabilir canım..daha önce hiç duymadım senin gibi iyi hissedeni..

La Madame Chapeau dedi ki...

Pamukçum duymadıysan ben de söyleyeyim :)

Ben de çok severim gök gürültüsünü, şimşeği...

Çırpıntısız bir denizi izlemekten çok daha fazla huzur verir bana fırtınalı denizi izlemek.

Ve evet ben de çok iyi hissederim gök gürültülerinde...

Dünyada ne kadar ölümün sebebi aptallıktandır bilinmez (elbet oranı azımsanamayacak kadar yüksektir); ama elbet bir "neden"i vardı kadıncağızın ya kendince ya da evrence...

Tanrı kucaklamış; yolu açık olsun...

Sevgiler...

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

YAGMUR BEREKTTİR YAFFF :) AMA FAZLASIDA FELAKETTİR :) ALLAH ÇOGUNUN ZARARINDAN AZININ AZABINDAN KORUSUN BAKIN ANKARADA SU YOK GEÇEN HAFTALARDA HİÇ SUYUMUS YOKTU ŞİMCİK VARRR ALLAHA ŞÜKÜRRR SAYIN APLAM MENOPOS BENİM ŞU ŞEYİ BİR ARAŞTIRI VER GAYRİİ NE OLUR BEKLİOM MERAKLAN :)))

MUUTTABA GER GELMEK ÜZERE GİDER ESEN KAL :)

DRNEFES dedi ki...

bal;2.kez duymuş oluorum hehe;)

ewt kendince bir nedeni wrdır elbet ama o felaket yağmur gece olmuştu yani herkesin uyudugu vakitte..ne vardı ki çatıya çıkmş anlamadım ki ben pencereye bile bakmaktan korkarken..çok berbattı ya..ilk defa bukadar cok korktum..


mustafacımm;geri dön tabi arada böyle..çok afedersin..ben sana yorum yazmıştım ama araşştrmayı unuttumm..bakıcam şimdi..görüşürüzz..

---OPTiO--- dedi ki...

cok gecmis olsun canim yaaa :((

almanyadaaa hep öyle hava...bana cok normal geliyo artik..iki hafta once gittigimde sürekli öyleydi..hala yagiyomuss...milet yazi yagmur altinda ve soguk geciriyo...

yagmur yagsin ama istanbulaa..böyle barajlari doldursun yeter..zararsiz olsun insallah ...

öptüm seni :)

DRNEFES dedi ki...

optio;evet haklısın hatrlıyorum soylemiştin çok yagmurlu oldugunu.burdaki gibi felaketler olmuyodur ama sizde..
saol canım..Allah tüm insanları felaketlerden korusun.İstanbul'a da yağmur yağsın..

didaktik palyaço dedi ki...

sanırım artık daha zıt yaşayacaz doğa olaylarını yağmur yağmadığı zaman kuraklık; yağdığı zaman sel..
ama yıldırım çarpan kadının mantığını anlamadım gok gurultulu yağmur zamanı -ki epey şiddetli yağmur yağar yıldırımlı bulutlardan- niye çatıya çıktı ki? yoksa samsunda kadınlar çamaşırları çatıya mı asıyorlar:p

g. dedi ki...

hepimize geçmiş olsun:S

DRNEFES dedi ki...

emre;dogru diosun..walla okadın hangi akla hizmet çıkmış bilmem ama bnm kapı komşum da cıkmış çatıya ..çok kızdım ona da..bi daha çıkamaz,bayaa kızdım..çatıya bakmaya,bacalara bişey olmuş mudur die çıkmış..çksa sankim bi işe yarayacak oyagmurda tutcak düşmesin die;))

gamze;koca bafralı seni..oralar nasıl?sana da çok geçmiş olsun..