Cuma, Temmuz 27, 2007







bu kadın benim idolüm..hem de küçüklükten beri..geçen onca yıla direnen masmavi gözleri altın sarısı saçlarıyla hep onun gibi olmak istemişimdir ..her daim bakımlıdır ki bu foto onun en bakımsız ev haliyle çekilmiştir(benim tarafımdan) yoksaa daha gri farımı,kırmızı rujumu sürcektim,saçlarımı tarayacaktım diye kızdı bana;)

kendisini yaşı 60 yaş civarında olmasına rağmen(yaşını sölemez) yaşlı görmez ve ben de pot kırmamak için "senin yaşına geldiğimde senin gibi bakımlı olucam ben de " derim;)

kendisi izmirli,izmirde yaşıyor,2 katlı denize bakan,tarihi bir evde kalıyor,her gittiğimizde yanına uğramaya çalışırız.. şen şakrak çok hoş sohber birisidir..birlikte bol bol güleriz..


seni seviyorum nurten teyze..

22 yorum:

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

Merhaba Nurten hanım ben Ankara Tandogan da vatani görevini yapmakta olan boyu 1,80 kilosu sportik gözleri yeşilimsi hafifde mavi olan babasının minicik annesinin biricik ve tek oglu sivilde Gaziantepte oturan son derece kültürlü ahlaki seviyesi çok yüksek zeka kapasitsi geniş hemide terlik fabrikasında uhasebe elemanı olarak çalışan ve askerden sonrada çalışacak olan kendi ism namına bi internet sitesi olan çok yakışıklı bi erkegim sizin resminizi gördüğüm anda vuruldum ne olur beni mesajsız bırakmayın siteme beklerim güzel yorumlarınızla ii günler:)))

yAF aPLA YAFF NASILSIN YAAA bitmiyor askerlik yaff bakıyom her sitede yorumun var gesiyon bende peşindein Nurten teyzeye selamlar ellerinden öperim hadiii b a y ba y beklerim bana izindeyim ugrarım saana :)))

zeyno dedi ki...

Nurten teyze böyle biriyse benim de idolüm olabilir. Bu arada Bir oyunus tiryakisi olarak nikini merak ettim:)))
Oynadık mı acep hiç bilmeden...

g. dedi ki...

ahahah ben 30 yaşında nurten teyzenin 60lık hali gibi görünsem şükredicem zira saçını taramaya dahi üşenen bir tipim:)

biricik dedi ki...

slm:)
yorum yazmayı da öğrendim sonunda.. yorumun için teşekkür ederim. elimden geldiğince tavsiyelerini göz önünde tutmaya çalışacaağım. ama olan olduktan sonra bi fayda sağlar mı bilmiyorum.
kib

DRNEFES dedi ki...

mttaba;ah mustafam memetçiim bnm çok hoşsun yaa..çok güzel olmuş yorumun..tabiki gorusuruz...sen de boş zamnlarında burda ol..askerdeyken bile boş zamanlarında bak arada bi yaz ozletme kendini..

zeyno;ya normal hali daha bi güzel daha bi ttatlı..ben dün üye oldum menapoz abla nikim de..

gamze;dimi ya işte hoşuma giden tarfı da bu işşte..yas 60 iş bitmemiş her daim bakımlı ve güzell

biricik;tamam güzelim aferim en azından dikkate almışsınn..ben de senin gibi üzüzlürdüm kim ne derse desin okadar da dikkate almazsın basına gelince anlaşılıyor bazı seyler..o yuzdenn şimdiilk boşver ama bidahakine daha temkinli ol..

MM. dedi ki...

ben de yaşlanınca çok kokoş olucam.
ama şimdilik,paspal hallere devam..

DRNEFES dedi ki...

miss marttle;bu arada hemşeri oluoruzz..hersey zamanında güzel aslında..onemli olan her daim güel ve bakımlı olmaktır..

Bri; dedi ki...

Ben 60 yaşıma geldiğimde nurten teyzeye benzemek gibi bir durumum olamadığımın kanıtı 22 yaşımdaki bu halimden belli olduğundan acaip kıskandım yaa:):)Ama kendisinin izmirli olması vesilesiyle kanında o bakımlılık genleri taşıdığını düşünüp kıskançlığımı bir nebze olsun bastırmaya çalışıyorum:)

DRNEFES dedi ki...

bridget;
heh çok tatlısınn...yapma ya bakımlı ol braz sen de kokoş deil ama bakımlı..her yas güzel bidaha nezaman 20li yaşlarında olucan ama..bukadın gencken de cok süslüymüşş fotolarını gordum eski zaman aktrisleri gibi..

Adsız dedi ki...

ayyy ayy tabikide tabikide bütün kadınlar aslında bakımlı olsalar keike çoğusu evlendikten sona kendini salıoo walla kilo almalar felan :)

Adsız dedi ki...

Ahh unutmadan ablamızı canı gönülden kutluyorum ;)

DRNEFES dedi ki...

oben;hakkaten oyleler ama bu ablalar evlenip de çocuk dourmadılar ama bilmiom oole durumları olsa naparlardı?
gercekten kadınlar evlenip,ozellikle de cocuk dourduktan sonna alıp kiloları salıolar kendilerini eee basıbos bırakılan koca da gidio başka yerlere..sonnaa neden gitti bnm koca die üzülüolar..hülya avsar bile ooole kaçırdı kocasını

pamuk dedi ki...

ben daha 20 yaşındayım tık yok bende yaşlanınca ne olurum düşünmek bile istemiorum (aman allahım :)))çok tatlı bi hanım teyze ben de onun gibi olmak istiyorum :((

DRNEFES dedi ki...

pamuk;ol o zaman daha ne duruosunn..
ama bu bi iki gunluk olay değil bi yaşam tarzıı..ona göre..

Gamze dedi ki...

Vallahi maşallah diyelim de nazar değmesin. Biz de onun gibi olabilsey bari büyüyünce:))))

DRNEFES dedi ki...

pustukcum;örnek olsun die gosterdim zaten bayanı..inşş oyle olucazz

Gamzeli dedi ki...

maşallah allah daha uzun ömürlü yaşamlar versin :)

deli mine dedi ki...

herkesin bir nurten teyzesi olmali :) yaşasin nurten teyzelerrr :P

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ay ben kıyamam bu Nurten Teyzeye.:)
Benim içinde öper misin bu ruhu genç insanı:)

DRNEFES dedi ki...

gamzeli;amin amiiin..

deli mine;ne güzel de söylemişsin...yaşasın nurten teyzelerrr..

zilsiz zareifeciim;optm hem de cok cokk sarıldım bi de ama izmirden donmeden..su an opmem için 17 saatlik yolu tepmem gerekiyor..
optuklerime sayalım biri de senin yerine olsunn..

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

kıss nerlerdesin kısss :)

Adsız dedi ki...

APLACIM HASTAYIM ÖLÜYORUM, BANA Bİ İLAÇ YAZIVER, YAZ GÜNÜ GRİP OLDUM YA....