Perşembe, Ekim 19, 2006

walla sanırım bu komik olayı sadece bayanlar anlayacaktır..darılmayın beyler ama makyaj malzemelerinin markasını da bilirseniz artık beyliğinizden şüphe ederim:)))

arkadaşın biri çok güzel bi göz makyajı yapmıştı..ben de eve dönerken uzun bir minibüs kuyruğu sonrası aaaa makyajın çok hoştu bugün,markası ne güzel durmuş dedim...o da katarina arley dedi...ben de bi kahkaha koptu o da hiç anlamadan katarina da neydi devamı hatrlamıom dedi ve bikaç kere de katarina diip durdu halbuki ben katarina lafına çok gülüodum...neyse ben de o ürünün adının catherine arley olduunu soleyince o da cok güldüüü...ama ısrarla katarina demesi çok komikti,,keşke orda olsaydınız..Allahım yaa ne küçük şeylerle mutlu oluyorum ben...şükürler olsun!!

12 yorum:

---OPTiO--- dedi ki...

canim mutlulugun hic bozulmasin insallah..kücücük seylerle mutlu olmak cok güzel meziyettir bence...gercekten cok komikti..katarina ..hahaha :)) cokca öperim seni...kandilin mübarek olsun...kalbinden gecen tüm dualar kabul olsun insallah..görüsmek üzere...

Gamzeli dedi ki...

Canım kandilin mübarek olsun...

vintage biscuit dedi ki...

katarına
çok yaratıcı bi bakış açısı :)))))

Gamzeli dedi ki...

RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR , NİCE NİCE BAYRALAR DİLERİM...

SEVGİLERİMLE
İZMİR'Lİ KUĞU

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

katarina troveşki bir rus makyaj malzemesinin ismidir siz kendi halinize kendi cahilliniize gülünüz lütfen:P:)

BİDE BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ESAT BEY VE SİZİN VE AİLENİZİN ELLERİNİZDEN ÖPER ŞEKERİMİ MENDİLİMİ VE HAÇLIGIMI KARGO İLEN ADRESİME GÖNDERMENİZİ RİCA EDERİM :)

Kayhanoviç dedi ki...

bayramın mübarek olsun ben anlamadım dediğinden bişi bu demek oluyorki ben bir erkeğim:)

Adsız dedi ki...

ablamiz rus galiba "katarina" filan :)

U.T dedi ki...

aslında örüfleym :) ve avonn ürünleride fena değil.Ama ben yinede corç armaninin setinden vazgeçemiyorum :)
...
Katarinanın elinde makyajıııııı süremezzzzz ahhhh süremez sürmesini bilsede ismini söylemesini bilmez canım katarinam
...
iyi bayramlar

Adsız dedi ki...

pamukcuğum ,
iyi bayramlar sevgilerimle

bu arada O.Pambuk nobel ödülü türkiyeye verildi demiş güzeelll şimdi sıkıysa o 1 milyon Euroluk ödülü hazineye devretsinde görelim yada bunu istemek en doğal hakkımızdır

Erkin dedi ki...

Mutlu ve sağlıklı bayramlar...

Damak Tadı dedi ki...

Canım,senin ve ailenin bayramını kutlayıp, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum tüm sevdiklerinle... Sevgiler

Adsız dedi ki...

Yaw ben bu konuda cok dertli bir erkegim.. Markalarla aram iyidir, hic takilmam ama..ama.. Rimel var ya, ona maskara diyorum.. kız arkadasim diyor ki maskara sadece cubugun adi.. Gecen yurt disindan siparisleri vardı, onu alirken rimel ne ola ki diye dusundum, "eyeliner" diyiverdim.. Herif de beni "mascara" diye duzeltti.. Sefgilim de diyo ki eyeliner baska, o banu alkanın falan surdugu seymis galiba.. Daha bi sivi gibi sanki.. Of ne kadar komplik işler bunlar ama di mi sağolun..