Salı, Ekim 24, 2006


nasıl bunaldım anlatamam..arada dinlenirken bayram ziyaretlerine gidiyorum ama gene de yetmiyo...hayatımda hiç bukadar çalıştığımı hatırlamıoyorum...okadar çok konu var ki çalışacak..artık kapasitemin yetmediğini düşünüyorum..ama napiiim ööle...tamam hadi bitirdim bikaç konu okudum ama bitirip yeni konular okuyunca öncekinler otomatikman siliniyor...bunda benim kabahatim ne???
bu aralar kendime ilk defa ciddi ciddi sorar oldum,acaba hata mı ettim,nie tıp yazdım die..tv'de sunucular oyuncular görüyorum ya diorum okadar da mı zor mu bu iş,,yapabilir miydim acaba???
yoksaa yoksa zengin bir koca bulup evimin hanımı mı olsaydım...bilmiyorum,hiç bilmiyorum..bu
obsessif düşüncelerim umarım hastalığa dönüşmezz:(

16 yorum:

Adsız dedi ki...

su aralar ayni durumdayiz maalesef.. bizimde donemin sonu yaklasiyor ve benim artik gucum kalmamis gibi hissediyorum... Ama bir kere girdik ya bu yola, bence biter gibime geliyor bu okullar:)

Gökçe dedi ki...

ehuhh sunuculuk mu? yapma cnm.. eğer isteyerek seçtiysen geri dönüşün yok :D çalış müge çalış çok çok çalış :D öpüom seni çok.. öğrencinin tek işi çalışmak hep çalışmak çok çalışmak... bayramın kutlu olsun..

Bani dedi ki...

Evet evet zengin bi koca bulup evlenelim :) Gerci benim okul bitti ama olsun calisma hayatim kolay gecer :))) Tavsiye ederim...:P

vintage biscuit dedi ki...

kocayi mocayi simdilik bosver
inan bana kolay hicbisey yok .. klasik buyuk lafi oldu bu ama oyle .Tip kolay bisey degil ve herkesin calistigindan 10 kat fazla calisman lazim .. sonunda guzel hedefe ulasman icin bunu yapmalisin ..

Adsız dedi ki...

ay o zengin kocayı bulabilir miyiz ki?

bluerose dedi ki...

her iş zordur ama doktorluk ayrı bir zor o konuda sana hak veriyorum inşallah artık okul bitimi rahata ereceksin onu düşünerekten çalış belki bir faydası olur insanlar haylleriyle yaşarmış.ayrıca yapılmayacak bişey yok yeterki sen yapacağına başarabileceğine inan ondan sonra gerisi kendiliğinden geliyor zaten

bluerose dedi ki...

ayriyeten yazdıktan sonra aklıma geldi Allah yardımcın olsun ve kolaylık versin derslerine.

---OPTiO--- dedi ki...

canim kolay gelsin...eminim basarirsin ...bi arkadasim okulu bitirmek uzere..simdi deli gibi sinava hazirlaniyo..bu sinavi verirsee direk dr olucak...mayis da giricek..hergün calisiyo..o da senin gibi anlatiyo...ne yapicagini sasirmis durumda..ama yapicak bisey yok sanirim..inaniyorum onunda seninde basaracaginiza...cok öperim fistik...

Kayhanoviç dedi ki...

azmin elinden kim kurtulmus. umarım bu kadar calısmanın hakkını alırsın hee ben bilemem ama yukarlarda bir yerlerde seni görenler vardır mutlaka ondan 2 mizde emin olalım:)

DRNEFES dedi ki...

walla arkadaslar ne bileim böööle herkeşler bişeler yazınca çok duygulandım...çok teşekkür ederim...bu gaza ihtiyacım wardı sanırım..azimle defekasyon foseptik çukurunu tıkarmış...ben de çalışıcam...konular bitmio ama neyse çalışıcam ve başarıcam işşte...;)

Adsız dedi ki...

çalışma çalışma... ne yapacaksın o kadar çalışmayı :)))

mayonez dedi ki...

zengin koca nirdeee...yurtaan oda arkadaşım konuları birşeylere benzetip çizerek falan çalışırdı bu yöndermle intern oldu valla:))) komik komik bişiler çizer bana boyatırdı..

Tuğba dedi ki...

Okumak kadar güzel birşey varmı ya sen en güzelini yapıyorsun .ALLAH derslerinde zihin açıklığı versin inşallah

DRNEFES dedi ki...

oktay ahmed;dimi ama:))
mayonez;hoşgeldinn....evet bi arkadasım oyle yapıodu...enzimleri çalışırken insana benzetio etkilediği seylerle kucaklaştırıdou ama resmim hiç iyi deildir:(
tuba;saol canımm...

Adsız dedi ki...

sen bi yeri kazananmassın o kadar bakanın oğlunu eleştirdin nerden biliosun çalışmadığını ayrıca hocalar çok uğreşmış olab,ilir insanda kapasite olmadıktan sonnra

DRNEFES dedi ki...

anonymous die yazmışsın sanırım solediklerinden senin de kuşkun var..ne anlatmaya çalışıosun anlamadım:(