Çarşamba, Haziran 20, 2007


bugün yola çıkıyoruz.benden dualarınızı esirgemeyin lütfen!Sağ alim gidip döneriz inşallah..
*uyarı levhası yapmak için buraya bakın!

Pazar, Haziran 17, 2007

Mehmet daha çok küçüksün Mehmet
bilmiyorsun tabii neden bu sonsuz nöbet
o kadar vaktin olmadı zaten
ama sen ümit etmeye devam et
Mehmet bilemiyoruz Mehmet
böyle mi sürecek bu ilelebet
değişir mi dünya
döner mi devran
sen ümit etmeye devam et
öyle bir karanlık kutu ki insan
kimse hakiki bir cevap veremez sorsan
söz dediğin, insan icadi lisan
ama sen yine de hep hayattan bahset
Mehmet gitmiyor gözün gözümden
hiç büyümemişsin tanıdım çocuk yüzünden
kan geldi kederden özümden
sen anacığını düşün çok dikkat et
Mehmet küçücüksün mehmet
insan soyu böyle en nihayet
öteki desen beriki desen
kendini de bizi de
dünyayı da affet

bu şiiri Sezen Aksu yazmış ve konserinde izleyiciyle paylaşmış..

Cumartesi, Haziran 16, 2007




karadeniz kumsalına yazdığım bu yazıyı yakında ege sahiline de yazıcam ama o süre içinde buralarda olamıyacağım malasef:(
okulum dün zorlu bir sınavla bitti.şimdiyse sonuç bekliyoruz.sonuçlar açıklanır açıklanmaz izmire gidicem.20 temmuzda ise dönüyorum malum seçim zamanı hepimizin tatil planlarını değiştirdi ama bu vatanımızın milletimizin geleceği için hayırlı bir günse varsın tatil olmasın huzurlu olalım her gün şehit haberleriyle üzülmeyelim:(
kendinize çok iyi bakın şekerler,hafta içi bir gün gidicez bakalım sınavı geçersek,hernekadar bloglarınıza bakamasam da siz uğrayp beni yokluyorsunuz çok sağolun;)

Salı, Haziran 05, 2007

sevgili blogger arkadaşlarım biliyorum orda hanginiz olsanız yardıma koşardınız ama bu durumu bilseniz ve bizden iyi dualarınızı esirgemeseniz çok mutlu olurum..

pazartesi okulumuzun bahar şenlikleri başladı.diğer fakültelerden farklı olarak bizim şenliklerde konserler ücretli ve kapalı alanda yapılıyo.ve şehirde isteyen herkese bilet satılıyor.girerken de ne kimlik ne de üst taraması koy silahı beline içerde cinnet geçir tara etrafındakileeri..

konser başladı ve biz sanırım 3 kız 3 erkektik..alanın tam ortasında ayaktaydık..yanımıza sonradan hoplayan zıplayan tamam buna sözüm yok ama etrafındakileri rahatsız edercesşne harekeli çocuklar geldi..çocuk diyorum maksimum 20 yaşındalardı..ne oldukları da belli değildi..
yol veriyoruz one geçmiyorlar ve haliyle de biz 2 çifttik erkeklerimiz bizi korumaya aldı..sonra bu çocuklar birbirlerinin omzuna binmek isterken arkadasa ayaı çarptı ve kabalıkla cevap verdiler.benim esatım kahraman ya yapmayın vs deyince cocuklardan da gene aynı kabalığı gorunce adam olun yapmayın akıllı olun falan dedi..anaaam sen o çocuk bu lafa bi kız esatı çekmeye çalışıo gel bi kenara orda konuşalım diye..neyse biz bunları ayırdık tamam bayanız boyle konulara girmememiz lazım ama soz konusu esatsa cüneyt arkın olur 10 kişiye dalarım alimallah..
biz ayrıdık neyse aralarına girdik.esatı uzaklaştırdık,3 dakka gecmedi bu cocuk en az 10 kişi toplamış nerde o nerde o diye geliyor kavgaya buna kavga denmez artık kavga bile şereflice teke tek olur..yiyiyorsa tek gel hadi..
sonra bu 10 kişi esatı ittirdiler esat yerde ,tekme tokat esata giriyorlar..ben ve herkes sokta oğlanlar ayırmaya çalışıyor beni kenara itiyorlar karışma diye..baktım araya girmeye çalıştım dayak yicem rastgele..benim de aklıma yanıma aldığım 3 kg çantam geldi,içinde biton şey vardı diji foto makinem bile vardı,o kavgayı başlatan çocuğun enseye çantayla bi vurdum sonra penyesine asıldım çocuğu arkası donukken karsıma savurdum..şaştı kaldı benim bi bağırışım var napıyorsunuz adam mısınız siz diye..emre aydını değil de millet benim çığlıklarımı dinledi..kimse de ayırayım demiyor..neyse sonra esat aradan biyerdeb sıyrılmış yoksa linç edilcek yani..
kızlar da ayırmaya çalışmış kafaya darbeler almışlar..hem esatın olduğu yere gitmek istiyorum 2 adım otemde ama ben gider ve kavgaya başlarsam 10 kişiden illaki biri bana vuracak ve esat da iki elini başına almış o korunma durumundan beni kurtarma durumuna gececek ve durum daha da zorlaşacaktı..hersey okadar ani oldu ki arkadaslar..1-2 dakka surmedi olay..
kızlar gormuş cocukların cebinde bıcak vardı diye elleri surekli ceplerine gidiyormuş bi de bıçak çıkarsalardı ne olurdu..sonra esat uzaklaşmış beni de almaya diğer erkek arkadas geldi,ben kendimden geçmişim şoktayım ama bi bağırıyorum guvenlik nerde kavga oluyor güvenliiik diye hani bir insanın çıldırma anı vardır ya aynen o durumda en tiz sesimle bağırıyorum en sonunda haykırdım yine..görmeliydiniz etrafımdaki tanımadığım kızlar bana bakıyorlar korkuyorlardı halimden...bi yandan da yerde bulduğum esatın paramparça gözlüğü..arkadaş da beni hiç o halde gormemiş olucak ki sürekli müge iyi misin nasılsın diye sordu..
karanlıkta esatı goremedim ama gözünün mor olduğunu söylemişlerdi..bir baktım ki hakkaten gözlükler gözündeyken kırılmış,gözün altı da üstü de mor,dudakları şişmişş..
güvenlikse alanın iki uç yanında bulunuyor bileti almak için insanları yollamak için..adam bana diyor ki sahayı arayalım neyse beni yollamadılar ama başka arkadas giiti toz olmuşlar dururlr mı hiç?
konser alanından çıktık,şenlik alanında arkadasların haberi oldu bi anda 30 kişi toplandı etrafımıza noldu diye..çocukları aramaya başladıkk..ama nerdeee..
esat yazık dayak yiyeceği belli cüneyt arkın mı bu napsın 10 kişiye..kormuş kendini ama bi yandan da kızlara bakın diyormuş.mügeyi tutun demiş,biliyr benim erkek fatma olduğumu..

bana bi de rezil olmayacak ya amaan 2 yumrukla olmedik ya diyor akıllım..acile gittik hemen acildeki inturn de esatın kanka..diyormuş ki şenliklerden bu nöbete de düşer bir iki bebe amanın da bu bizim bebeymiş dedi..esat bi oturdu sedyeye aman Allahım bi kamyon dayak yemişim hayatımda hiçbukadar dayak yememiştim dedi..hemen bi ağrı kesici yaptılar..

arkadaşlar bugün benden zeyna,amazon diye bahsettiler ve hala olanları hayal meyal hatrlıyorum şoktayım hala..elimden başka bişey gelse başka bişey de yapardım hala da yaparım..geye rüyamda da kavga eden insanlar gördüm..
insan hayatı bukadar ucuz mu ya nerde yaşıyoruz biz ki bu olay okadar küçük bişey ki ne küfür vardı ne itişme..bu mu kavga nedeni..kavgaya gelmiş çocuklar besbelli..kadifekalelilermiş izmirde de kadifekale semti vardır ve it kopuk doludur..burdaki de oyleymiş..alkollülermiş,esat ağızları kayıyordu konuşurken dedi hap bile almış olabilirlermiş..

herkes sorup durdu ne oldu diye..esat da gelmedi bugün okula evine giitim krem aldım biraz sürdük de iyi geldi..dışarı yemeğe çıktık herkes esata bakıyo.napalım dayak yedik diyo o da naapsın garibim..ben de diyorum siz asıl diğerlerini gorun esat hepsinin kafasını patlatttı..