Salı, Şubat 06, 2007

hani demişler ya tıptan çok şey çıkar arada bir doktor çıkar diye.bu arkadaş da öyle bişey.benim tabirimle o uysal,başı önde gezen mazlum çocuk sahnede resmen devleşiyor.çok konser verdiler bizim okulda ve bahar şenlikleri gibi eğlence olan her yerde,biz de zevkle dinlerdik.hatta bu arkadaş serdar diim ben ona kısaca kendi besteleri var hatta zorla imzalattım bi güb olur da meşhur olup tanımazsa beni kapı gibi cd'yi gostericem ona.sizlerle de o güzel şarkıları paylaşmak isterim ama önce serdar'a sormam lazım dimi?telif hakkı zart zurt para ister sonna benden bu beş parasız halimlen naparım sonna..


buyrun bakın;
1.şarkı ıslak ıslak
2.şarkı kime ne
3.şarkı sevda çiçeği

17 yorum:

---OPTiO--- dedi ki...

hepsini en kisa zamanda gelip dinlicem canim :)) ama simdi kacmam lazim..sana ugramadan edemedim ...öpüyprum kocaman....

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Menapozum doktorum.:)
şarkıları sonra dinleyeceğim
(şu anda arkamda oğlum yatağında uyuyor.)

Benim orada Halil'in yazdığı yorumlara bir bak bana fikrini söyle.Alzheimer ile ilgili.
O ayrı bir hastalık değilmidir? Her insan yaşlanınca ,ona bir prof.un dediği gibi o hastalığı farklı derecelerde mi olur?
Bana verdiğin cevaba göre, ona cevap vereceğim.

Halil sen burayı okuma.:))

DRNEFES dedi ki...

yagmurlu saliha ablacım alzheimer aslında bunama ile eş anlamlı kullanılsa da sole diyeyim bunamanın en yaygın gorulen nedenidir.daha da emin olmak için küçük bir de araştırma yaptım,çok güzel siteler var ama bu siteler içinde de seçici olmak lazım..bak su siteyi cok begendim,hattta bak bu adreste de cok güzel bir test var onu bir uygula istersen
http://www.tip2000.com/belgin/alzheimer4.html...
ayrıca herkeste olacak diye bişey yok,soyle ki
Alzheimer, genellikle 60 yaşından sonra etkisini göstermeye başlar ve hastalık riski bu yaşla birlikte artar,65 yaşın üzerinde yaklaşık her 10 kişiden birinde;85 yaşın üzerinde ise yaklaşık her iki kişiden birinde görülmektedir.Daha genç insanlar da Alzheimer’e yakalanma riski altındadır.Alzheimer hastalığı kadınlarda ve erkeklerde hemen hemen aynı oranda görülür. 40-50 yaşlarında başlar, toplumun yaşlanma oranının artması ile görülme sıklığı artar.Alzheimer hastalığı bulaşıcı ve kalıtsal bir hastalık değildir,ancak düşük oranda genetik yatkınlık bağlantısı olabileceği düşünülüyor.
nedeni de birçok şeyle baglantılı olabiliyor temel olarak beyindeki sinir hücreleri,onların birbiriyle iletişimini sağlayan maddeler,sinir hücrelerine zarar veren bir takım maddelerin oluşumu...
proflara saygım vardır ama halil yanlış hatrlıo olabilir,ben ne 80 küsür yasında ninelerle konuşuom hastanede muayene ediorum bana herseyi zamanı zamanına teklemeden bi anlatıolar sasar kalırsın walla..
bana su testi yaptıktan sonna haber verirsen sevinirim ablacıgım..

DRNEFES dedi ki...

optiom bnmm aferim sana..ugramadan gecmezmiş çok hoşuma giitii:)

eysean;dimi ama ya menapoz herseyi düşünür...

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim..bir süre buralarda olamicam..cok cok öperim seni..kendine cok iyi bak olur mu...

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

o testi babannememi, kendime mi yapacağım?
ben babannemdeki unutkanlığın yaş icabı doğal olduğunu düşünüyorum,o hastalığın olduğunu hiç sanmıyorum şahsen.düşünsene 100 yaş civarında. 3 sene önceye kadar dışarıya yuvarlak şişle fiskos örüyordu,dantel yumağı ile.

ama öğrendiği bir örneği ördüğü için,artık herkese onu ördü.müşteri kalmadı.:(
onun için bıraktı. kendin koyverdi.
Ben sonra ona şöyle sabunluk filan ör diye ip götürdüm ama,artık yapamadı.
o soruları ona soracaksam çoğunu bilmezki zaten.:(

Adsız dedi ki...

Bahar şenliklerini çok özledim bizimde vardı okulda böyleleri ama drların çoğu enstruman çalarlar :) tanıdığımdan bilirim.

tadını çıkart valla okulun menapozcum

Gamzeli dedi ki...

BEN SENİN YAZILARI OKUDUĞUM ZAMAN HEP AKLIMA DOKTORLAR DİZİSİ VAR YA O GELİYOR :)

DRNEFES dedi ki...

ok optiom..sen de kib çook optmm

yagmurlu saliha ablam..kızma ama senin de yasın kemale erdi..oğluşunda sana yapsın o testi.hehe..
şaka şaka..sen koskoca blog sahibesisin...babannenen yapp..belkim o model bende yoktur he ne dersin bana da yapar mı ben cok sveerim dantel ama ogrenci işi olsun çok pahalı olmasın?

gamzeli;kızlarla çekilmiş fotomuz var onluklerlen..ama esat kızıo die koyamadım:(belki biraz rotus yapar da koyarım ne dersin ii olur mu?

DRNEFES dedi ki...

ok optiom..sen de kib çook optmm

yagmurlu saliha ablam..kızma ama senin de yasın kemale erdi..oğluşunda sana yapsın o testi.hehe..
şaka şaka..sen koskoca blog sahibesisin...babannenen yapp..belkim o model bende yoktur he ne dersin bana da yapar mı ben cok sveerim dantel ama ogrenci işi olsun çok pahalı olmasın?

gamzeli;kızlarla çekilmiş fotomuz var onluklerlen..ama esat kızıo die koyamadım:(belki biraz rotus yapar da koyarım ne dersin ii olur mu?

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Yoo zaten kendi unutkanlığım beni çok korkutuyor.:(
ama o sorular bana basit kaldı,sen hazırla bir test.:)
Ben çok tatlı,pasta ,şekerimsi şeyler yerim zaten kan şekerim düşük diye ama bazen fazla yükleniyorum,yükseliyor hissediyorum. Unutkanlığa sebep verir mi bilmem.:(
şimdi bana "az tatlı ye" deme doktorcum.
Onu ben kendime hep diyorum işe yaramıyor.:))
(Bu msn deki dişlerini çıkartıp sırıtan kelle olsun. normal gülüş değil yani,pis pis sırıtan kelle var ya o olsun.)

Ah artık hatırlamıyor ki ve sabunluk bile öremedi,dedim ya. :(

DRNEFES dedi ki...

anladım yagmurlu saliha ablacım..ama sen herkesin basına gelmediini bil yeter..optm seni...

Gamzeli dedi ki...

olu tabi, neden olmasın bekliyoruz...

DRNEFES dedi ki...

seviyoruz seni blogların gelini gamze gelin;)

Adsız dedi ki...

Üç linkide izledim kendi düşüncelerim biraz ukalaca gelebilir fakat canlı bir konserde sahne performansı ses kadar önemlidir malesef çok monoton geldi bana sesleri fena değil ama konservatuar eğitimi görmeleri şart artı kendi yorumlarını yansıtmalılar sahneye yani parçayı söylerken bu parçadan orjinalin dışına çıkmalılar örneğin "ıslak ıslak" parçasını ele alalım daha sert ve dolgun bi sesle orada bulunan kitleyi 3 kat daha fazla coşturabilirler. Birde Türkiyede yaşıyoruz müzik piyasası bana göre doydu artık.. dikkat edersen çok nadir yeni bestelerle karşılaşıyoruz ve genelde çokta tutmuyor artık bu durumda çok süper bir albümle piyasaya çıksalar bile çok çabuk unutulurlar buda onların ünlü olma şansını çok aza indiriyor

DRNEFES dedi ki...

yoo ukalaca deil ama anlatılmak istenen anlaşılmamış..yani bu arkadaşlar zaten ünide okuyor ve kendi çaplarında yapabileceklerinin en iyisini yapıyorlar,sen daha profesyonelce bakıyosun sonuçta orası bir stüdyo deil ve yeri geldiinde stüdyoda da calıştıklarını biliyorum.
ben burda geyiğine bakın sitemde size link veriyorum meşhur olucaksınız dedim..yoksa albüm çıkarmaya niyetleri yok...bu da benim görüşüm tabi..ben bir görüşten çok açıklamaya çalıştım tabi..

g. dedi ki...

selaaam mügeciiim:))yeniden dönüyorum blog alemine...Çok uzun bir ara olmuştu dimi...yeni bloguma da beklerim eskisi gibi..(Bu ara Samsun hala çok güzel dimi)sevgiler Gamze